Om brusebad afløb

February 16

Brusebad afløb er ofte den sidste ting du synes om--hvis du nogensinde tænke på dem overhovedet - indtil de stopper i orden ordentligt. Her er nogle oplysninger om brusebad afløb og hvordan du holder din i god form.

Funktion

Et brusebad drain fungerer korrekt, hvis vandet løber kontinuerligt ind i det og der er ingen sikkerhedskopi. Hvis du finder dig selv stående i kalv-dybt vand, mener dog ikke, at dine afløb simpelthen er "langsom." Dette er et problem, og der findes løsninger for den.

Typer

Brusebad afløb med rustfri afløb plader er enkle og effektive. De kan løftes og vendte til at åbne eller lukke, mens andre har en switch, som du bladre op til Luk. Kontroller din passer ordentligt hvis du køber en ny. De kommer i mange finish; de mest populære er chrome, men der er også guld-tone, smedejern jern, bronze, messing, platin og nickle. Ser for afløb, der er blevet kontrolleret for kvalitet og der kommer med en garanti.

Overvejelser

Hår og rester fra badeprodukter er ofte skylden for tilstopning dit afløb. Men du behøver ikke at opgive din favorit grynet bodyscrub. Købe en si til at passe over dit afløb, og rense det regelmæssigt. Dette vil holde dit brusebad afløb bliver tilstoppet.

Forebyggelse/løsning

I tilfælde af at dit brusebad afløb er tilstoppet, skal du bruge en stemplet. En stor trick at belægge den ydre rand af stemplet med Vaseline før du anvender til overfladen af afløbet. Hvis dette ikke virker, prøv et dræn klarere, men sørg for, at du følger anvisningerne nøje. Sørg også for, at det er sikkert at bruge på brusebad afløb. Hvis det også mislykkes, bliver du nødt til at kalde en blikkenslager.

Advarsel

Afløbsrens indeholder nogle temmelig skrappe kemikalier, så sørg for at bære handsker, når du anvender det. Efter tidspunktet angivet af retninger, køre koldt, rent vand gennem afløbet. Altid prøve en stemplet før--aldrig efter--denne metode.Medmindre du er meget fortrolig med hjem reparation, forsøg ikke at fjerne alvorlige træsko, selv efter disse to forsøg mislykkes. Du kan gøre mere skade end gavn for dine VVS.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com