Kan du se væggelus i dagtimerne?

February 16

Kan du se væggelus i dagtimerne?

Væggelus indkvartering ude af syne. Disse små skabninger overleve ved at fodre på dit blod, så de foretrækker at skjule og kommer ud om natten, mens du sover. Men selv når de kommer til at vove sig ud i dagtimerne, der er flere faktorer, der påvirker om du ser dem eller ej.

De er lille

Fuldt udvoksede væggelus er omkring 7 mm lange. Der er lidt over 1/4 tommer. Mens dette gør dem på ingen måde den mindste skadedyr derude, gør det helt sikkert det svært at se dem. Når de er på farten, som kravler rundt din sofa puder eller lagner, er det stadig svært at se sådan en lille mængde af bevægelse. Nyklækkede væggelus er mindre end tykkelsen af et kvartal.

De blander sig

Væggelus er en rød-brun farve, når de er fuldt udvoksede, så de nemt blande i mange almindelige husholdningsbrug overflader. Når de første klækkes, de er hvide i farve, men så snart de begynder at fodre på blod, de tager på den samme farve som voksne. Denne farve gør det muligt for dem at skjule i alle slags steder herunder dit tøj, møbler, tapet, og alle andre potentielt mørkt sted, der giver et skjulested for dem.

De foretrækker at komme ud, når du sover

Væggelus har tendens til at være nataktive og er aktive om natten, fordi det er når de kommer ud til foder på deres sovende værter. Væggelus, dog kommer ud om dagen hvis de er omkring mennesker, der sover i løbet af dagen.

Tegn på væggelus angreb

Selv om væggelus typisk ikke er set i løbet af dagen, der er nogle tegn på, at de er der. Mørke pletter på vægge, lagner, madrasser og andre overflader, hvor de skjuler er en anelse. En af de mest afslørende tegn på en væggelus angreb er bider. Disse er små og kløende, normalt rød i farven, og mange gange vises i grupper på tre. Dine øjne kan også være kløende når du vågner op om morgenen.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com