Hvad er Home Retsmidler for Bed Bugs?

February 16

Mens naturlige retsmidler ikke er den mest effektive metode til at fjerne væggelus angreb, kan de hjælpe med små problemer og bane vejen for engros skadedyrsbekæmpelse. For væggelus tættere på overfladen, vil støvsugning eller sprøjte dem med sprit tage sig af dem. Plader og flytbare tekstiler kan blive opvarmet i tørrere indtil bugs dør, mens de varme eller meget kolde klimaer kan forlade madrasser udenfor for længere perioder.

Støvsugning

Støvsugning vil ikke dræbe alle væggelus. Der vil normalt være dem, der skjuler alt for dybt i stof til at blive trukket af den gennemsnitlige støvsuger og forbliver for at starte angreb igen. Men forsigtig og metodisk støvsugning af inficerede tekstiler og det omgivende materiale kan fjerne mange af de væggelus der pest værelse sammen med døde hudceller og andre materialer, der bugs feed på. Dette vil gøre det lettere at fjerne angreb med andre metoder.

Insekticid

Udendørs insekticider bør ikke anvendes indendørs. De kan være skadelige at indånde, og rester på tekstiler kan blive absorberet i huden. Selv sprays designet til at dræbe insekter indendørs er skadelige og bør ikke bruges til at behandle bed bug skadedyrsangreb. I stedet, diatoméjord virker som en folk-venlige pesticid. En kridt-lignende materiale fremstillet af forstenede plankton, jorden har kvaliteter, der gør det farligt at bugs uden forgiftning mennesker.

Ekstreme forhold

Væggelus trives under tempererede forhold, så udsætte dem for langvarige varme eller kolde vil dræbe de fleste af dem. Lagner og tæpper kan opvarmes i længere perioder i tørrere, men mange væggelus lever i madrassen, sig selv og kan ikke blive dræbt så let. Hvis du bor i et meget koldt eller meget varmt klima, kan du sætte madras uden for en lang periode, tid nok dræbe mange af bugs. Det er ikke altid effektive og kræver, at du forlader madras udendørs for op til flere uger.

Kemikalier

For at dræbe bugs på kontakt, når de ses, vælger nogle mennesker at sprøjte rensevæske på dem, der er for potent kemisk for dem at overleve. Dette vil dræbe bugs du kan se, men er ikke altid effektive til at nå de fejl, der lever på dybere niveauer. Nogle bruger andre kemiske agenser, men ingen kan ikke trænge dybt, så det ikke bør antages, at alle bugs er blevet dræbt.

Overvejelser

Generelt, pest control virksomheder vil ikke råde hjem retsmidler mod væggelus, fordi det er svært at målrette alle bugs i en given plads. Mens senge kan være centrum for en infektion, kan væggelus leve videre i tæpper, gardiner og polstring til at forny angrebet. Ringer i en exterminator for en full-house feje kan være dyrt, men der vil være en meget højere garanti for effektivt at fjerne angreb. Hjem retsmidler anvendes på forhånd kan øge effektiviteten af skadedyrsbekæmpelse så godt.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com