Hvordan til at hænge Flex-kanalen i en kvist

February 17

Flex kanalerne er typisk installeret i kviste som en hurtig måde at forbinde vigtigste kanalen kufferter til loft gitre. Når flex kanalen længder overstiger 5 fødder, skal flex kanalen støttes fra en strukturel medlem, som en tag tværbjælke eller tag bandagist, ovenfor. Hvis flex kanalen ikke understøttes på den anbefalede span, kan kanalen synke eller knækkes, som vil begrænse luftstrømmen gennem det. En ventilationskanal strop strop er nyttigt til at hænge flex kanalen, da det kan skæres til enhver brugerdefineret længde.

Instruktioner

•Hold ene ende af kanalen bøjle rem til siden af strukturelle medlem over flex kanalen. Fastgør strop strop til den strukturelle medlem med to skruer. Den anden skrue giver mulighed for ekstra støtte. Undgå at skrue til bunden af en strukturel medlem, hvis muligt, som en skrue er mere tilbøjelige til at trække lige ud end shear off.

•Hold flex gaffatape i den ønskede højde og spænd bøjle remmen rundt om den. Træk rem op til den strukturelle medlem og gøre en mark, hvor du nødt til at skære det.

•Klippe gennem strop strop på mærket med dit klip. Skru den til den strukturelle medlem med mindst to skruer. Hvis korrekt udført, vil bæltet tage på en "U" form med flex kanalen hvile i vuggen "U."

•Gentag trin 1 til 3 støtte flex duct mindst hver 5 fod.

Tips & advarsler

  • Afstå fra at bruge loft wire som dens spids profil kan skæres i foring af fleksible kanalen.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com