Det bedste tidspunkt at plante tomater i Texas

February 17

Det bedste tidspunkt at plante tomater i Texas

Texas har en lang vækstsæson, der giver mulighed for plantning af tomater to gange om året. I foråret, er fastsat planter i midten af April når alle fare for frost har bestået. Når plantning for en efterår høst, transplantation tomatplanter i juli, eller 120 dage før den første frost i dit område.

Forberedelse

Vælge en plantning site, der modtager mindst seks til otte timer i fuld sol. Ændre jorden med to inches af komposteret gødning. Arbejde i jorden en langsom frigivelse gødning, der indeholder 19-5-9 af kvælstof, fosfor og kalium. For at undgå sygdom når plantning en anden falde afgrøde, plante nye planter i et andet sted end foråret plantning.

Plantning

Sat planter i jorden 1 til 2 inches dybere end toppen af rodklumpen. Begrave stængler op til de første blade. Sted 4 til 6 inches af økologisk barkflis omkring bunden af planten.

Høst

Pick tomater før den første frost. Læg tomater, der er stadig grønne i en papkasse, der er foret med avisen. Cover og opbevare dem i et køligt sted. Kontrollere tomater dagligt til modenhed.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com