Grå-blomstrende Rose planter

February 18

Grå-blomstrende Rose planter

Steg farver er ikke altid let defineret. Grå roser kan være sølv-lilla, sølv-lavendel eller sølv-lilla farvet. Og nogle kan vises grå kun kortvarigt i løbet af livet af blomsten. Blomst farve er også påvirket af varme, direkte sollys og sæson. En rose plante kan producere mørkere blomstrer i begyndelsen af sin blomstrende sæson og lysere blomstrer i varmen i sommeren.

Grå perle

"Grå perle" hybrid te blev først kendt som "mus" på grund af dens usædvanlige bloom farve. Det blev avlet i begyndelsen af 1940 ' erne af Sam McGredy. Gene Boerner af Jackson & Perkins købt Rosen, gav det navnet officielle grå perle og introducerede det i 1945. Det begynder blomstrer i slutningen af foråret og fortsætter indtil efteråret. Blomsterne bør fjernes, da de falme. Grå, eller grå, perle producerer 4-tommer-diameter dobbelt blomstrer, der er normalt grå, men farven er meget varierende. De kan være nuancer af tan-grå eller tendens til mere mod en bleg lilla. Blomstrer har en mild, sød duft og produceres enkeltvis, eller en per stængel. Busk vokser til en højde på 2 1/2 til 4 fod og bredde af 3 fødder med mørkt blanke grønne blade. Grå perle er ikke umiddelbart kommercielt men stadig kan findes.

Hybrid te

Rosa "Korgi" eller "Blue Girl" producerer bleg sølv-lavendel blomster. Den let duftende dobbelt-form blomstrer produceres enkeltvis fra sent forår til første frost. Denne korde hybrid blev introduceret i 1964. Rosa "Rustfri" blomstrer i bleg sølv-grå lavendel. Dobbelt-form blomster er normalt produceret enkeltvis fra tidlig sommer til efteråret. De har en stærk rose duft. Rustfrit stål er resultatet af en blå Nil x Silverado på tværs af hybridizer Tom Carruth der blev indført i 1997. Disse planter vokser til 4 til 5 modne højde og bredde på 2 til 4 fod.

Grandiflora

Rosa "Lagerfeld" officielt er angivet som havende lilla blomster, men de er generelt en meget bleg sølvfarvede-grå lavendel farve. Lagerfeld blev opdrættet af Jack Christensen og indført i 1986. Det er resultatet af en blå Nil x (Ivory Tower x engel ansigt) på tværs. Sødt duftende blomster er dobbelt-form og produceret i sprays eller kandelabre dannelse. Planten vokser 4 til 5 fod høj og 3 til 4 fod bred.

Lactuella

Rosa "Grå Dawn" er en LeGrice hybrid, der blev introduceret i 1975. Det var resultatet af en krydsning mellem "Nyheder" lactuella og "Brownie," Hvis pollen overordnede var grå perle. Den officielle bloom farve er opført som lilla og lilla blanding. Men blomsterne kan være lilla-grå, lavendel-grå, sten grå, bleg golden tan eller guld og kan have lys pink eller guld nuancer på ydersiden af blomsterblade. De duftende blomster er dobbelt-form og 3 til 4 inches i diameter. De fremstilles enkeltvis og i små sprays fra forår til efterår. Dette er en lille rose plante, der vokser til mindre end 3 fod høj og 2 fod bred.

Miniaturer

Rosa "Vinter Magic" er en miniature rose, der blomstrer fra foråret til om efteråret. Bloom farve officielt er opført som lilla eller lilla blanding men blomsterne generelt er sølv-lilla eller lavendel-grå farvet. Miniature duftende blomster er dobbelt-form og kan produceres på enkelt stængler eller i klynger. Dette er en hybrid tværs mellem "Stige 'n' skinne" og "Blue Nile", der blev avlet af B.A. Jacobs og indført i 1986. "Café Ole" er en sport eller naturligt forekommende mutation af "Vinter Magic", der blev indført i 1990 af hybridizer Ralph Moore. Dens officielle farve er opført som russet. Dobbelt-form blomsterne er blege tan, når de åbner, fading til cremet grå som de bliver ældre. Disse miniaturer vokse til en moden højde på 2 fødder eller derunder.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com