Sådan bestemme venstre eller højre hånd bøtter

February 18

Sådan bestemme venstre eller højre hånd bøtter

Når du arbejder med en alkove bad, er det vigtigt at vide, om afløbet skal være på venstre- eller højre side. Få det galt og du er nødt til at rive det og starte installationen igen, så at være i stand til at bestemme den rette ende til afløbet er vigtigt. Bemærk, at dette ikke gælder for alle typer af badekar.

Instruktioner

Alkove bad

•Look på det område, hvor bad vil sidde og se om det er omsluttet af tre af badeværelset vægge; Dette angiver, at rummet er ideel til en alkove bad.

•Strømforbrug i standby på de tilgængelige side af badet, hvor siden skruer til at give adgang til vandhane og afløb fittings. Kig på de andre tre sider; de bør have flanger på de øvre læber hvor badet tillægger væggen. Se på hvilken ende af badet afløbet er; Hvis til højre, det er en højre afløb, hvis på venstre, er det en venstre afløb.

•Kontrollér hvor afløbet åbning er i området badekar i gulvet og sørg for at det passer med badekarret, du overvejer.

Andre typer af bøtter

•Measure plads i badeværelset for at afgøre, om et fritstående badekar vil passe komfortabelt i området. Flytte badekarret, så afløbet i karret sidder over i afløbet i gulvet. Tjek hvor nemt det ville være at køre vand linjer til vandhaner på karret. Passe karret i den bedste måde at nå afløbet og vandledninger; Vær opmærksom på, at i modsætning til en alkove badekar, deres er ingen sæt måde at sidde. Sæde karret, således at det er let tilgængeligt; fritstående badekar kaldes ofte klo-fod, selv når fødderne er formet forskelligt.

•Kontrollér område i badeværelset når du vælger en sikkerhed karret; Dette vil lade dig vide, om du skal vælge en venstre eller en højre balje (de generelt kommer med begge indstillinger). Indskrive ligeledes, når ser på hjørnet bøtter, som de vil passe ind i et rum på samme måde som en alkove badekar og vil være enten venstre eller højre hånds.

•Kontrollér den tilgængelige side af platform badet (dette kan også gælde for boblebad og kurbade) og stå af karret og afgøre, hvilken ende har afløb; Dette vil fortælle dig, om det er en venstre eller højre afløb, som med en alkove bad. Check hvor karret vil sidde i badeværelset og se, om det passer.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com