Hvordan man laver græs vokse i rød lerjord

June 4

Hvordan man laver græs vokse i rød lerjord

Tunge ler, røde eller ellers er utilgængelige for de fleste planteliv, men der er ting, du kan gøre for at sikre at din ejendom har en sund grøn græsplæne. Følge nogle grundlæggende trin til at gøre græsset vokse i rød lerjord og etablere en græsplæne, der er misundelse af kvarteret.

Instruktioner

•Fjern alle de eksisterende ukrudt og græs fra området skal forhåndsudfyldes. Dette kan gøres med en rorpind, en herbicid eller hånd lugning. Græs er ikke en stærk konkurrent mod mange ukrudt, så får rødderne er kritisk. Rake i området, således at det er ryddet for sten og småsten, som ikke kun hindrer græsfrø fra at gøre kontakt med jorden men gøre en ubehagelig overflade til at gå på. Hvis du bruger en rorpind, let køre maskinen over området for at løsne de øverste 3 eller 4 inches. Rake området igen at udfylde eventuelle lav områder og gøre det samlede areal så fladt som muligt.

•Tilføj kalk. De fleste områder, der har røde ler også har en lav pH. Kalk vil justere dette ved at neutralisere jorden og en bedre samlet miljø for græsset til at trives. Læs instruktionerne omhyggeligt og konsultere din lokale udvidelse service, hvis du har spørgsmål.

•Consider ved hjælp af kompost. Sigt ler, er om det henviser til det sydlige røde ler eller Midtvesten grå ler, en beskrivelse af partikelstørrelse. Små partikler af jord er holdt sammen stramt, og som mel i en boks, der er ikke plads til luft mellem partiklerne. Græsrødderne, især sætteplante rødder, skal disse rum at trænge igennem og nå næringsstoffer. Tilføje et lag kompost til området vil medvirke til at skabe disse vigtige huller. Kompost indeholder store kantede partikler, som ligesom bordtennis bolde i et rør, tillader masser af luft mellem dem. Fordelt en 2-tommer lag af kompost på området og let indtil for at indarbejde kompost i jordoverfladen.

•SOW af græsfrø. Rate af programmet er angivet på mix. Ved hjælp af en sprederen eller andre midler til at sprede frø, opdele rate af programmet i halve. Gå op og ned området sprede dine frø. Når den første halvdel af frø er væk, bør du have dækket hele området. Med den anden halvdel af blandingen, gå frem og tilbage på tværs af området, sprede frø, som du går. Da denne frø der spredte vinkelret på den første halvdel, vil du få en mere selv samlet ansøgning.

•Dæk frø med en lys lag af halm. Dette vil hjælpe med at holde fugt på overfladen af jorden, hvor frøene skal det i stedet for at lade fugt fordamper. Halm barkflis vil også hjælpe med at holde jordens temperatur ned, især på varme, solrige dage.

•Kapacitet hele området godt. For at spire, frø har brug for konstant fugtighed, så hyppige, korte vanding magi er bedre end en lang session. Når græsset er modne og du er ved at etablere en god rodsystem, så længere og dybere vande anbefales. Hvis vejret ikke leverer vand, skal du indstille din vanding timer til to eller endda tre gange hver dag. Morgen og aften er de bedste tidspunkter til vand, men varme eftermiddagssolen kan bages i marken, herunder frø, meget hurtigt. De fleste af frø vil spire i omkring 2 uger eller mindre. Nogle sorter tage længere tid, selv om, så tjek frø emballage til normal spiring gange. Lad græsset vokse til omkring 3 inches, og derefter give det en lys mow når vejret er tørt. Klippe vådt græs, især nyligt tilsåede græsplæner, vil forårsage de lille rødder at blive splittet.

Tips & advarsler

  • Få en jord test udført for at sikre, at du tilføjer den rigtige mængde af gødning og kalk i haven. Tjek din lokale udvidelse tjeneste for detaljer.
  • Pick sorter af græsfrø omhyggeligt--nogle tåle mere skygge end andre og nogle er svære at gøre egner sig til stærkt trafikerede områder.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com