Kan en udendørs udvendige projektør bruges indendørs?

June 6

Kan en udendørs udvendige projektør bruges indendørs?

Nogensinde været i en sportsstadion om natten? Du kan takke projektører for at kunne se spillet. Projektører fik deres navn, fordi de oversvømmelse et område med lys. I modsætning til almindelige pærer, projektører er retningsbestemt og har et bredt felt af belysning. Projektører kommer i mange former og størrelser, men de fleste kan bruges enten indendørs eller udendørs. Forståelse mere om projektører og deres turneringsplaner vil hjælpe dig beslutte, hvis din udendørs projektør bør anvendes inde.

Om projektører

Projektører alle indeholde lysere løg end de fleste af lys inde i dit hus. Disse pærer indeholder normalt en glødetråd og en gas, som xenon. Projektører generelt bruger mere elektricitet end traditionelle pærer. Mens nogle modeller af projektører indeholder speciale baser, der kræver særlige huse, er de fleste projektører bygget på et standard lys socket, der arbejder med enten en standard pære eller en projektør. Men projektører typisk bruges i forsænket belysning eller udendørs.

HID projektører

De stærkeste typer af projektører kaldes høj intensitet decharge lys. Disse lys indeholder enten metalhalogen eller højtryks natrium inde pærer. Disse pærer generere mere varme end standard filamenter. Høj varme niveauer kan skabe en brandfare, når de anvendes inde, så det er bedst kun at bruge HID projektører udenfor, hvor den omgivende temperatur på luften kan køle pærer. HID lys bruger den samme teknologi som højintensive forlygter i nogle køretøjer.

Ved hjælp af projektører indendørs

Standard floodlights at bruge regelmæssige lettere sockets kan bruges i enhver lampen inde i dit hjem. Projektører kræver dog en større plads til aflange knolde. Dette gør dem nyttige i forsænket belysning i køkkener, garager eller overalt hvor der er behov for ekstra lys. Kun standard projektører skulle bruges indendørs. Henvise til advarselsoplysninger på siden af boksen projektør at se, om det er normeret til indendørs brug. Indendørs pærer er blevet testet for brandsikkerhed.

Nyttige programmer

Mens projektører typisk findes i forsænket belysning og udendørs lys, kan de bruges i alternative programmer. Prøv at bruge en projektør i en bevægelse-sensor lys socket udendørs. Pærer giver mere lys når sensoren registrerer bevægelse, hvilket gør dem ideelle for at øge sikkerheden i dit hjem. Projektører kan også installeres i gulv lamper. Placere en gulvlampe med en projektør installeret bag planter eller en underholdningscenter hen til sammenlægge accent belysning eller ekstra lys i mørke områder.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com