Hvordan man laver strøm ud af en Motor

June 9

Making power fra en motor, især en DC elektrisk motor som har permanente magneter, er forholdsvis enkel. Grunden til dette er fordi, for alle praktiske formål, en DC elektrisk motor med permanente magneter er faktisk en generator. Ved at dreje armatures af en DC motor mellem sin permanente magneter, er elektrisk strøm genereret på præcis samme måde, at en standard generator producerer elektricitet. Alle, der er nødvendige for at spin armatures af en DC motor er en strømkilde, såsom en lille drevet benzinmotor tilsluttet skaftet af elektromotor.

Instruktioner

Hvordan man laver strøm ud af en Motor

•Monter en Jævnstrøm el-motor, der bruger permanente magneter på en robust platform, helst en platform med hjul.

•Sæt en lille benzinmotor (såsom en plæneklipper motor) til platformen.

•Sæt en trisse at skaftet af elektromotor og vedhæfte en trisse at skaftet af benzinmotor. Forbinde de to remskiver med bælte (såsom en V fan bælte), så når benzin motoren kører det forårsager skaftet af den elektriske motor til at spinde.

•Tilslut ledninger fra den elektriske motor til en converter hvis du kræver AC nuværende. Ellers skal du blot bruge den magt, der nu kommer ud af el-motor (DC-strøm) direkte. Mængden strøm dine elektriske motor producerer vil afhænge af størrelsen af motoren, styrken af permanente magneter, og den hastighed, hvormed din benzin motoren spinder skaftet af elektromotor.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com