Hvordan man tillægger rulle skygge Blackout Liner

February 21

Hvordan man tillægger rulle skygge Blackout Liner

I et soveværelse, et hotelværelse eller en baby værelse, mørkfarvning rummet tilføjer komfort og sparer penge ved at forbedre isolering. Mange mennesker sover bedre i et mørkelagt rum. En blackout liner gør et nyttigt supplement til en natarbejder soveværelse. At reducere blænding i arbejdsområder og på tv forbedrer billedkvaliteten og skærer ned på anstrengte øjne. For et lille beløb og en eftermiddag af din tid, kan du tilføje en blackout liner til en rulle skygge og høste fordelene af et mørkt rum.

Instruktioner

•Træk vinduet skygge ned til fuldt ud dække vinduet. Bruge en blyant til at markere skygge mindst 1 tomme over toppen af vinduet. Ved hjælp af blackout liner på kun del af skygge hvor det er nødvendigt vil reducere bulk for at hjælpe skyggen roll korrekt.

•Tag ned roller skygge. Trække ned på bunden af skygge at engagere foråret til at forårsage skygge til at rulle. Hæve skyggen fuldt ud, så det er rullet op i toppen af vinduet. Bruge en trappestige, hvis nødvendigt. Skyggen har to beslag. Et beslag holde skyggen er åben på toppen. Løft skyggen på siden med åben beslaget. Hæve skyggen klart af beslaget. Dette frigiver den anden side hvor pin i rulle skygge center bar hviler i den lukkede beslag. Hånd skygge til din assistent at afbryde sikkert fra trappestige.

•Unroll valsen skygge helt--med bagsiden op--på en tabel eller anden plan overflade.

•Sæt blackout liner på bagsiden af skyggen. Line op én side af blackout liner med kanten af rullen skygge.

•Anbring ophør af liner på mark på skyggen. Udvide liner til bunden af skyggen, holder stoffet lige.

•For at få en selv linje, tage en måling fra toppen af skyggen til mærket. Gør en anden mærke på anden siden af skygge i samme afstand fra toppen af skyggen. Placer en målestok niveau med de to mærker. Bruge skrædderens kridt eller lige stifter til at markere en lige linje langs målestokken. Skære blackout liner langs linjen.

•Klippe anden siden af foringen selv med kanten af rullen skygge hvis blackout liner er bredere end den rulle skygge. Roll blackout stof ned til bunden af skyggen.

•Starting fra bunden af rulle skygge, anvende stof lim i fire striber, 6 inches lang. Sætte en stribe af lim ¼ tommer fra hver kant af skyggen, og en lodret stribe 1/4 tomme fra bunden. Tilføje to flere striber der endda langt fra hinanden.

•Unroll blackout liner på skyggen. Linje op i bunden af liner med bunden af skyggen. Holde kanterne af stof selv med kanten af rullen skygge og tryk på stof forsigtigt på limen. Når du når toppen af lim striber, tilføje en anden 6 inches.

•Gentag dette proces, limning blackout liner sektion af sektion op til mark på skyggen vedhæfte foringen sikkert. Tilføje en lodret streg ved mærket til at holde toppen og tryk på blackout liner til limen. Forlade skyggen flad og tillade lim til at tørre i mindst to timer.

•REINSTALL skygge i vinduet.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com