Glasfiber Pool vedligeholdelse

February 21

Vedligeholdelse af en glasfiber pool ligner vedligeholdelse til alle pools: holde kemien i balance, overflade og bunden ren og vandet filtreres. Der er dog et par vedligeholdelse elementer entydigt til glasfiber. Nogle af disse elementer er en fordel, mens andre kan oprette ekstra arbejde.

Fordele ved glasfiber swimmingpool vedligeholdelses

Gelen pelsen, der danner overfladen af glasfiber swimmingpool er neutral, så det ikke vil reagere med pool kemikalier. Dette medfører normalt i swimmingpoolen bruger færre kemikalier end en gips pool. Også, fordi overfladen er forseglet og glat, alger ikke kan få fodfæste til at vokse ind i overfladen, som det kan på gips pool vægge. Dette gør det meget lettere at slippe af alger, hvis det skulle begynde at vokse i poolen.

Problemer med glasfiber Pool vedligeholdelse

Gelen pelsen er mindre holdbare end swimmingpool fliser, så de udsatte områder over vandlinjen kan være et problem at opretholde. Aldrig børste væggen i vandlinjen med en slibende børste eller en slibende rengøringsmiddel. Det vil efterlade permanent ridser. I stedet, bruge en blød pude og et affedtningsmiddel, såsom simpel Green, for at fjerne eventuelle aflejringer af olier, cremer eller vragrester, der klæber til overfladen.

Solen kan også sløve og skade den udsatte gelcoat over tid. For at beskytte denne udsatte område, anvende en tunge automotive voks og polere overfladen med en blød klud. Vær omhyggelig med ikke at bang gel coat overfladen med hårde eller skarpe genstande. Det vil knæk hvis udsat for en hård indvirkning. Dette vil ikke forårsage lækager, fordi gelcoat er kun en overfladebehandling, men det vil efterlade synlige mærker, som bliver nødt til at blive slebet og recoated for at fjerne.

Undgå at dræne en glasfiber Pool

Glasfiber pools er installeret i et stykke som en stor båd i jorden. Dræning puljen uden de rette forholdsregler kan forårsage glasfiber shell til pop ud af jorden eller break apart. I områder hvor der er en høj vandspejlet, dette er et særligt problem. Hvis du har brug at erstatte vandet i en glasfiber pool, den bedste måde at gøre det er at dræne ikke mere end en fjerdedel af volumen ud ad gangen, så erstatte det med frisk vand. Fortsæt denne procedure, indtil du har overgivet hele mængden af poolen og test viser den nye vand afregnes inden for acceptable totale alkalinitet og total solid grænser.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com