Fyrretræer, der tåler skygge

February 22

Fyrretræer, der tåler skygge

Skygge-tolerant pine eller stedsegrønne nåletræer overleve bedre under skygge end deres skygge-intolerans modstykker. Mens alle forsøge træer at absorbere så meget sollys som muligt, hemmeligheden til overlevelse af skygge tolerante arter ligger i deres evne til at vokse langsomt under skyggefulde forhold og fremskynde når de erhverver mere sollys. Skygge-tolerant evergreens fortsætte med at give nogle grønne områder efter løvtræer mister deres blade og Indtast vinter vækstdvale.

Cypress

Den gyldne tråd-blad Cypress trives i halvskygge i fugtig, veldrænet, neutral til sure jord. Dette træ er lyse gul i sommer og gyldne om vinteren. Mulighed for en 25-fods højde og en 20-fods spredning ved modenhed.

Taks

Den fælles Yew vokser godt i tørre, skyggefulde områder i mulden fra sur til alkalisk i naturen. Taks kan nå en 50-fods højde på modenhed, med en 33-fods spredning, men kan holdes mindre med regelmæssig beskæring. Taks har en mørk grøn flagrende blade, der kan trimmes til form hække og tiltalende figurer.

Hemlock

Den canadiske Hemlock vokser bedst i fugtig, veldrænet jord og antipatier varme, tørre betingelser. Hemlock vokser til en 40 - 50 fods højde med en 30-fods spredning. Af hemlock er en statelig træ med tjavsede, tiltalende løv.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com