Sådan hæves træer til brænde

February 22

Sådan hæves træer til brænde

Voksende din egen brænde, kan om at brænde dig selv eller til at sælge, være en tilfredsstillende og indbringende venture, når det er gjort rigtigt. Sørg for at du har nok plads til at vokse dine træer og tid nok til at lade dem vokse. Træer kan tage 30 år eller mere at modne, afhængigt af arten og klimaet. Plantning en hurtigtvoksende træ som hybrid poppel (Populus hybrid) kan skære din voksende tid ned til så lidt som otte til 10 år, så du kan høste din brænde meget hurtigere end med de fleste andre arter.

Instruktioner

•Plant din voksende område med hurtigtvoksende træ frøplanter. Placere dem tæt sammen, så du kan tynde høsten som de vokser. Bruge værktøjslinjen dibble til at stikke et hul i jorden og derefter til at dække den trærødder.

•Undersøg træer på en regelmæssig basis. Fjerne alle træer, der vises sygelig, deforme eller beskadiget. Dette forhindrer dem i at tage ressourcer fra de sundere træer, giver de resterende træer en bedre mulighed for at trives.

•Harvest hver tredje træ så snart træerne er stor nok til at bruges som brænde. Den mindste størrelse er 3 til 4 inches i diameter. I den første række, snit og fjern tredje mønster sjette og niende træer, efter dette længden af rækken. I den næste række Fjern første, fjerde og syvende træer, fortsætte til enden af rækken. Skære ned på denne måde giver dig brugbare brænde så hurtigt som muligt, samtidig med at den udtynding af træer og giver de øvrige træer mere plads til at vokse. Det følgende år skar en af hvert par af stående træer til yderligere tynd dem.

•Klippe ned de modne træer, når de har nået en ønskelig størrelse, generelt mindst 8 til 10 inches i diameter. Disse er klar til at blive skåret op og opdelt i brænde.

•Fjern alle nedskudte træer og store snavs fra dem. Grene kan trækkes og komposteret eller brændt. Hvis du lader dem de vil være på din måde, når du forsøger at arbejde i området.

•Replant nye stiklinger i området lige logget, følge anvisningerne ovenfor for sådan plante. Fortsætter på denne måde vil tillade dig at hæve træer til brænde for, så længe du ønsker.

Tips & advarsler

  • Enhver form for en træ-voksende operation er et langsigtet projekt, så vær parat til at vente på dine træer til at modne når du har plantet dem. Ideelt skal du plante en fjerdedel til en tredjedel af din ejendom hvert år med nye stiklinger, således at enden af tre eller fire år den hele træstammer er plantet. Når du høste de modne træer, vil du kun klare og genplante én sektion hvert år, således at du altid vil have træer klar til næste år.
  • Enhver form for logføring drift er i sagens natur farlige. Svage træer kan blive farlige i blæsende, våd eller snedækket betingelser. Sådanne træer bør fjernes, så snart de er identificeret.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com