Hvorfor er kegler vigtigt at planter?

February 23

Hvorfor er kegler vigtigt at planter?

"Nøgenfrøede" er navnet for planter, der producerer frø uden blomster. I modsætning til de dækfrøede, der er planter, der formerer fra blomster og har deres frø omsluttet af en frugt, nøgenfrøede frø produceres i åbne strukturer, såsom kegler.

Kegler

Ifølge oplysninger rundsendes af Union County College, kegler er vigtige fordi de producerer og beskytter udvikle frø i strukturer sammensat af woody skalaer, tæt pakket sammen. Kegle-bærende nøgenfrøede grupper omfatter nåletræer (coniferophyta), koglepalmer (cycadophyta) og Ginkgo biloba (ginkgophyta), som gengiver af strobili, som er kødfulde, klokke-formede strukturer, også kaldet kegler.

Kegle reproduktion

Mandlige kegler, som er mindre og blødere derefter kvindelige kegler, hænge nær enderne af grene og sidst kun et par dage, producerer pollen. Kegle reproduktion er afhængig af vinden til bestøvning. Mandlige kegler frigive pollen ved at åbne deres skalaer. Pollen rejser til kvindelige kegler, som er større end mandlige kegler, hænge højere på grene, bo på træet i mindst to år og producere ægceller eller æg. Når pollen fusionerer med et ovule, en frø udvikler sig på den kvindelige kegle skalaer. Efter frø udvikler, skalaer den kvindelige kegle åben bredere for at frigive dem.

Nåletræer

Nåletræer, de mest talrige nøgenfrøede, er alle kegle-bærende træer og omfatter cirka 600 arter. Pines, hemlocks, graner, cedars, sequoias og Taks er alle nåletræer. Ginkgo biloba er den eneste plante, som omfatter ginkgophyta gruppe.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com