Hvad blomster er bedst for en fastsættelse på sin Side Pot?

February 23

Hvad blomster er bedst for en fastsættelse på sin Side Pot?

Et brudt puljen behøver ikke at blive kastet i skrald; Det kan gøre en fin have accent, hvis vendte på sin side og lavskov med strømmende enårige, stauder og græsser. En brækket halv-pot sunket i jorden kan blive en objektbeholder for dramatiske fugt-elskende planter, såsom dinosaur mad (gunnera), calla liljer, siv eller ligularia, dreje en katastrofe i et aktiv. Selvfølgelig puljen kan være intakt samt, liggende på sin side delvis sunket i jorden og plantet vandret.

Gå med strømmen

Det bedste valg for en pot, liggende på sin side er planter, der vil synes at være at løbe fra sin åbning. Vælge planter, der spredes horisontalt, såsom jorden covers, mounding eller efterstillede enårige og stauder og soft-teksturerede græsser, der vil synes at være flyder fra pot's mund. Undgå oprejst planter eller planter, der vokser højere end omkring 6 inches.

Enårige og flerårige planter

Dyb juvel farver Million klokker (Calibrachoa spp.), ivy pelargonier og efterfølgende petunias er et godt valg for en lys burst af farve breder fra en sidelæns pot. Nasturtiums, en anden efterfølgende årlige med blomster i orange, gul og rød, fungerer også godt. Efterfølgende stauder som solen rose (Helianthemum spp.), campanula, ornamentale oregano, gyldne brogede salvie og næsegrus rosmarin er andre gode valg.

Jorden dækker

Jorden dækker er et naturligt valg til at skabe udseendet af et hav af planter fra en pot mund. Arabis og Blåpude, som dækker sig med magenta, hvid eller lilla blomster i foråret, tilbyder denne effekt. Saxifraga, Dame kappe og mos er muligheder for skyggefulde steder. For solrige områder, prøv efterfølgende hindbær eller jordbær, groundcover Tusindfryd (Bellis spp.), Krybende floks eller sukkulenter.

Blomstrende græsser

Japansk skov græs, som kommer i sorter med stribet guld, grøn og pink, samt hvide og grønne og solid gold, er en flydende græs, der vokser omkring 18 inches høj og giver indtryk af fountaining op pot mund. Det bevæger sig i vinden, simulerer det bevægelse af vand. Dens blomstrer er lyse, luftige seedheads. Andre valg er sort mondo græs, der breder sig af jordstængler og har små hvide blomster efterfulgt af sorte bær, og blå hede græs (Sesleria caerula), der har blå-grønne blade og en løs, efterstillede vane. Dens blomstrer er bronze.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com