Hvordan til at løfte et skur

February 24

En stald er normalt bygget på en serie af stillinger, der er fast forankret i jorden. Over tid kan din stald nøjes med, at gøre gulvet ujævn og strukturen potentielt farlige at indtaste. Du kan helbrede problemet ved at øge skuret og nivellering gulvet. Dette kræver støtte skuret, skære stillingerne og løfte det til det korrekte niveau. Husk at holde en assistent tæt ved at hjælpe dig med dette projekt for din sikkerhed under arbejdet under struktur.

Instruktioner

•Flatten a 1 fod efter 1 fod område ud for hver post under skuret med din skovl. Grave ud kun så meget snavs som du har brug at gøre området fladt til at give en stabil base for din stik.

•Sæt en mursten i hvert flad område. Sætte en mangel på toppen af hver mursten. Skub en anden mursten ved siden af først, hvis din stik er bredere end mursten. Vær sikker på, at mursten base er centreret under hver jack.

•Slip den åbne ende af jack håndtere på ventilen af en jack. Drej ventilen med uret for at lukke det helt. Skub jack håndtag med stikket og pumpe det til at løfte stikket i bunden af den ovennævnte tværbjælke. Løfte alle stik til de strøer, de vil støtte.

•Hold dine bajonetsav fast med begge hænder. Vend saven, så klingen er parallel med ground. Så gennem hver af stillingerne under skuret startende med center post og arbejde din vej tilbage til kanterne. Skær 4 hjørne indlæg sidst.

•Åbn stald dør og sted niveau på gulvet i skuret. Slå plan, så den boble rør kan ses fra udenfor skuret. Har din assistent stå udenfor skuret, se niveauet og signal til dig som du hæve skur til at hjælpe dig holde det niveau, som det stiger.

•Lift hver jack under skuret et par pumper. Start på den ene side af skuret og arbejde din vej tværs over til anden siden. Lyt til din assistent at være sikker på, du ikke løfte én side af skuret for langt forårsager skur til at være ude af pladsen og forhindre døren i at lukke ordentligt.

•Lift skur lidt ad gangen, indtil det er på niveauet du har brug for. Skub mursten under hver tværbjælke ved siden af knægte til at støtte nye højden af skuret. Fjerne de indre stik, hvis du vil bruge dem andre steder. Holde mindst fire stik, (en i hvert hjørne af din stald) for at støtte strukturen og gør det muligt at hæve eller sænke det efter behov i fremtiden.

Tips & advarsler

  • Arbejde handsker og sikkerhedsbriller er nødvendige ved hjælp af hånd og magt.
  • Tage din tid og være forsigtig, når du arbejder under skuret. Altid være klar over, hvor dine arme, ben og krop er på i forhold til stikkene støtte struktur over dig.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com