Hvilke materialer til brug for rengøring huse

February 24

Oprydning er ikke nogen nem opgave. Når det kommer til rengøring hjem, kan opgaven være skræmmende, da det omfatter flere forskellige værelser, der har brug for rengøring og en smule vedligeholdelse samt. Mens visse værelser kan kræve bestemte materialer, et par grundlæggende rensesæt materialer makeup en hovedrengøring.

Grundlæggende

En støvsuger er et grundlæggende redskab for et hjem med tæpper. En anden nødvendighed er en lang håndterede kost til at feje fliser, linoleum, vinyl, marmor og træ gulve. Gulvvask er afgørende så din rensesæt bør omfatte en moppe og et par spande, som du skal bruge en ekstra spand for rent vand til at skylle de mopped gulve. En spand vand med nogle all-purpose sæbe vil gøre fint til daglig rengøring. Du skal have et par tørre klude eller rene klude til at tørre op nyligt rengjort områder. Gammel avis er nyttige til at tørre vinduer. Toiletter skal et toilet skål børste med en 12-tommer håndtag. Badeværelset vægge, især i nærheden af bruser og badekar kan kræve en krat pensel. Rene vinduer og spejle har en positiv effekt på ethvert hus. Bruge en store-købte glas renere eller hvid eddike og vand i en sprayflaske til dette.

Særlige poster

Specifikke rengøringsløsninger afhænger hvad skal renses. Til gulve, vil den nødvendige rengøring løsning variere afhængigt af gulvet. Specialiserede rengøringsmidler er tilgængelige for træ, linoleum, marmor og andre etager. Gulv voks er undertiden nødvendig. Sørg for at du får den rigtige voks for den sal du har. Holde den relevante farve maling på side til male touch-ups på malede vægge. Med hensyn til badeværelse rensemidler er en god desinfektionsmiddel renere afgørende for at holde badeværelset gulvet, bruser og toilet skål Kim-fri. Du kan fortælle, hvis de rengøring produkt er en gyldig desinfektionsmiddel, hvis etiketten klart viser en EPA registreringsnummer. Visse områder af køkkenet som væggen bag ovnen kræver en sæbe, der skærer fedt.

Diverse

Holde nogle eddike og en scrub klud på hånden til at hjælpe slippe af med genstridige pletter på gulve eller tæpper. Sørg for at teste det på en skjult område af elementet, før du bruger nogen pletten renere. En lille trappestige eller skammel vil hjælpe dig med at nå vanskelige steder. Dække møbler med plastplader eller gamle sengetæpper til beskyttelse mod faldende støv og snavs. Gummihandsker vil beskytte dine hænder fra skrappe rengøringsmidler og du fra snavs og bakterier. Mens en håndholdt duster er afgørende for lysekroner, bruge en klud, der er bare lidt fugtigt støv nips og bogreoler. Barberblade er nyttigt at skrabe væk gunk oprustning. For sprækker og svære at nå har steder rundt omkring i huset, en gammel tandbørste på side. Har nogle ovn renere på hånden til ovn og ikke-slibende rengøringsklude, scrubbere og absorberende svampe til komfur, tællere, køkkenmaskiner og køleskab.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com