Planter, der findes i ferskvand

February 24

En lang række planter trives i ferskvand miljøer. Nogle af disse vokse under vandet; nogle er på toppen af vandet; og andre bor delvist i og delvist ud af vandet; men alle disse stole på vandområder for at forblive i live og trives. Studerer ferskvand planter kan støtte i Udvalget af live akvarium flora, men det kan også være interessant at undersøge hvordan sådanne planter vokser, og hvad hver af deres karakteristika er.

Afrikanske bregne

Selvom indfødte til Afrika, er denne plante bruges ofte som et akvarium anlæg i USA. Det har grønne, halvgennemsigtig aflange blade og overlever i varmt vand, der er let syrlig. Den afrikanske bregne, videnskabeligt kendt som Bolbitis heudelotii, vil generelt knytte sig til faste overflader, såsom sten og rødder.

Vand Shamrock

Selv om teknisk set ikke var en sand shamrock, producerer bregne kendt videnskabeligt som Marsilea quadrifolia blade, der udvikler sig i form af en shamrock. Disse blade flyder normalt oven på vandet, mens plantens stængel og rødder er for det meste eller helt neddykket. I nogle områder betragtes vandet shamrock invasive, fordi dens blade blokere sollyset i at komme til planter, der kan forsøger at vokse i vand under den.

Amazon sværd plante

Amazon sværd anlæg eller Echinodorus bleheri, er en anden ferskvand plante almindeligt brugt i akvarier. Dette er for det meste, at planten er hårdfør og nem at tage sig af, og også fordi det undertiden svagt ligner tang. Amazon sværd har tendens til at blokere lys fra mindre planter på grund af sin tendens til at vokse godt uden opsyn, men dette kan afhjælpes i akvarier gennem regelmæssig beskæring.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com