DIY gesimser

June 15

En gesims er en boks-lignende træramme anvendt som et dekorativt indslag over Vinduer. Siderne af en gesims dække den øverste del af et vindue, skjule gardin hardware og overskrifter og giver nogle tilføjet isolering. Undertiden er draperier hardware monteret på indersiden af gesims. Gesimser skal være custom-fit til vinduet, men med nogle grundlæggende snedkeri færdigheder og materialer, det er et opnåeligt DIY projekt.

Måling & bygning

Måle dit vindue og overveje dimensionerne af enhver draperier hardware, der skal være omfattet af gesims. En gesims er dybest set en fire-sidet terning---ryggen og nederste sider er åbne. Du skal beregne, måle og skære toppen, foran og to korte sider af træ. Hvis du vil lave en polstrede, stofbetrukne gesims, bruge krydsfiner og bekymre dig ikke for meget om udseende, som det vil være skjult. Til et dekorativt træ gesims brug enhver træ du gerne. Først lim og søm øverst på forsiden, butting det øverste stykke bag det forreste stykke. Vedhæfte side stykker sidst.

Polstret overdækket gesims

En almindelig krydsfiner gesims er omdannet til et professionelt accent, der passer perfekt til din indretning. Du har brug for polyester pladevat eller andre flade polstring, tætvævet dekoratør stof, hvid lim og en korte pistol eller polstring negle. Du kan sy et linjeret stykke til at passe perfekt inde og ude, hvis du er en perfektionist, men fordi undersiden af gesims vil aldrig blive set, nydelig i dette område er ikke så vigtigt. Male et tyndt lag hvid lim over den ydre overflade af front og sider, og placere et lag pladevat over dem, klippe til størrelse. Når du vedhæfter stof der dækker, glatte det ud, således at overfladen er stram, og korte eller søm det sted hver tomme eller så. Gering indersiden hjørner ved at folde stof, mens du arbejder, kontrollere udseende udefra. Hvis du bruger en mønstrede stof, skal du tage ekstra pleje til at justere det pænt.

Udækkede gesims

Der er mange muligheder for at dekorere en gesims end polstring og dækker det med stof. For en enkel, elegant look, vælge en træsort, der matcher møbler i værelset, eller maling, bejdse eller fernis træ til at matche. Tilføje strimler af dekorative træ trim til gesims. Du kan oprette en udsmykkede kant eller dække overflader med strimler af trim for en detaljeret, tekstureret effekt. Hvis du vil male et almindeligt træ gesims, overveje en maling farve, der svarer til eller supplerer rummets vægge.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com