Plankeværk installationsvejledning

February 25

Træ hegn føje til udseendet af dit hjem ved at give en baggrund for buske og andre landskabspleje. De også forbedre sikkerheden, dulme støj, markere egenskaben grænser og øge sikkerheden for børn og kæledyr. De kommer i mange forskellige stilarter og kan installeres meget hurtigt ved hjælp af præfabrikerede paneler.

Planlægning for det plankeværk

Beslutte, hvad formålet hegnet vil tjene og hvad stil er bedst egnet til arkitekturen i hjemmet og topografi af ejendommen. Diskutere planerne for hegnet med ejere af tilstødende ejendomme. Check for underground utilities og markere dem før du begynder installationen. Check zoneinddeling love vedrørende hegn og ansøge om byggetilladelser, hvis det kræves.

Stilarter af træ hegn

Fast: Denne stil giver alt privatlivets fred og skaber den bedste støjskærm. Det er almindeligt anvendt omkring swimmingpools og skærmen utiltrækkende og støjende områder. Solidt hegn er 4 til 6 fod høje.

Fordelte strejkevagt: gør det muligt for folk at se ind i gården. Denne stil er brugt omkring yards til at beskytte børn og kæledyr. Den gennemsnitlige højde af dette hegn er 4 fødder.

Shadow box: giver mulighed for luftcirkulation og har samme udseende på begge sider. Dette hegn er et godt valg for tilstødende yards.

Forberedelse

Drive træ indsatserne i jorden i enderne, hjørner og på hver side af porten. Bindebånd til indsatserne og måle omkredsen. Opdele den samlede længde, minus eventuelle gates, ved bredden af hegnet paneler til at bestemme antallet af afsnit kræves. Panelerne er svært at skære ned i bredden, så stræber efter at rumme fuld sektioner, justere afstande hvis det er muligt.

Mark positionen af stillingerne ved kørsel i stakes i intervaller svarende til bredden af panelerne hegnet. Indsatserne for stillingerne skal røre streng for at sikre en lige hegn. Grave post huller i hånden eller med en magt snegl. Hullerne skal være 10-12 inches lang og 6 inches dybere end en tredjedel af den stang højde over jorden. For eksempel, vil en 6-fods hegn kræve et hul 30 inches dyb. Hjørne og portstolper bør være 6 inches dybere end linje stillinger. Købe trykimprægneret stillinger med denne måling i tankerne.

Skovl 6 inches af grus i bunden af hver post hul for dræning. Installere de hjørne, Tor og slutningen indlæg først. Stillingen i hullet og brug en plan for at gøre det plumb. Brace det på plads med en 2 x 4 drevet ned i jorden og naglet til stillingen. Fyld hullet med beton blandet efter anvisningerne på posen. For meget hullerne og bruge en murske at glatte og skråner beton fra indlæg. Kontroller hver post for plumb igen efter påfyldning med beton. Tillade indlæg at indstille 24-48 timer, før du installerer panelerne hegnet.

Installere plankeværk paneler

Plankeværk paneler er tung og akavet at håndtere, sørge for tilstrækkelig hjælp. Placere panelet, så hver ende er centreret på et indlæg. Panelerne har en top og bund jernbane. Bruge en plan over de top jernbane til niveau hvert panel. Knytte panelet til stillinger med rustfri skruer drevet gennem skinnerne. Har en helper tandbøjle post, når du kører skruerne.

Installer enten en købt gate(s) eller bygge til at passe opening(s).

Pleje af træ hegn

Maling: Træ skal være rene og tørre. Anvende en olie-base primer. Male hegnet med en slidstærk latex maling formuleret til udvendig brug.

Pletten: Brug enten en halvgennemsigtig pletten eller dækkende farver pletten.

Vandtæt Sealer: Brug på træ arter, der er tilbøjelige til at rådne og misfarvning fra elementerne. Anvend sealer årligt.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com