Hvordan man dyrker jordbær planter

February 25

Dyrkning af jordbær er meget simpelt at gøre, hvis du tager dig tid til at tage ordentlig pleje af planterne. Jordbær kan dyrkes i en have, blomsterbed eller endda i en gryde. Alle spillesteder bruges til at dyrke jordbær kan være meget sucessful, hvis de er placeret i tilstrækkelig sollys og ordentlig jord. Lær de retningslinjer, der skulle vokse et vellykket strawberry patch.

Instruktioner

•Plant på det rette tidspunkt. For at jordbær er klar til plukning tidlig om sommeren, bør du planer om plantning af de små planter i det tidlige forår.

•Find en placering. Hvis du ikke har plads til en jordbær bed i haven, kan du nemt plante jordbær planter i en plantageejer. Uanset hvilken placering du vælger, være sikker på, at det har fuld sol og sure jord. Jorden kan være forberedt med en syrlig blanding af gødning, der kan købes hos din lokale anlæg og haven leverandør.

•Forbered området. Hvis du vil plantning i en åben haveområde, placere nogle weed kontrol papir eller et tykt lag barkflis i mellem jordbær-planterne. Jordbær planter vil vokse til at være tyk og spredes i alle retninger, så du skal planlægge at undgå ukrudt tager over jordbær sengen.

•Kapacitet. Befrugte jordbær én eller to gange hver måned. Det er vigtigt at holde planterne vandes dagligt i et forsøg på at undgå blade fra at blive brændt af en kombination af den sure jord og den varme sol. Den mere gødning er spredt over hele haven område, flere jordbær vil blive produceret fra planterne.

•Sørg patienten. Dyrkning af jordbær bestemt tager tålmodighed. Planterne vil producere frugt i løbet af deres første år, men vil producere mere i kommende år. Efter jordbær sæsonen er slut, dække planter vil et tykt lag af halm eller hø til at isolere planterne indtil næste år.

Tips & advarsler

  • Holde haven område luget dagligt for at undgå en ukrudtsplante overtagelse midt i sæsonen.
  • Slanger lide at gemme sig i skyggen af de jordbær planter. Være opmærksom på dine omgivelser på alle tidspunkter, når picking jordbær.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com