Hvordan man får skimmelsvamp af marmor fliser

February 26

Har du bemærket skimmel vokser på de marmor fliser, og du ønsker at slippe af med det, før det bliver farligt: nogen kunne glide på det, fordi når det er vådt nogle typer af skimmel er helt glatte og stadig, andre typer af skimmel er giftigt ved indånding. Mens marmor fliser er som regel temmelig porøst, og derfor en særlig type skimmelsvamp tendens til at nemt vokse på dem, alligevel, er det lige så let at få mug ud af marmor fliser.

Instruktioner

Ren

•Mix en meget lille mængde af natriumhypochlorit (blegemiddel) og vand i en spand. Start med et mix forhold på fem dele vand til én del blegemiddel som din rengøring løsning. Overhøre en inconspicuous spot på de marmor fliser, der ikke har skimmel på det for farveægthed med et par dråber af den rengøring løsning. Mindske eller styrke blegemiddel til vand-forholdet, afhængigt af farveægthed og skimmel fjernelse effektivitet.

•Ventilate område inde, selv uden for, hvis nødvendigt, hvor rengøring finder sted med en fan. Bære en NIOSH (The National Institute for Occupational Safety and Health) godkendte klor gas vapor maske for at beskytte dig selv mod klor gas dampe.

•Scrub rengøring løsning med handsker og beskyttelsesbriller slidt, for at få mug ud af fliserne. Se efter farven på formen til at ændre farver efter et par sekunder til et par minutter af skrubbe. Skimmel er i live; farveændringen angiver det er døende og den renseopløsning er stærk nok. Styrke rengøringsmiddel med en større andel af blegemiddel til vand, hvis du ikke kan se en farveændring, eller hvis formen fortsætter. Skyl med vand når du er færdig.

•Pressure vaskes med vandtryk svarende til opgaven uden ardannelse i marmor. Ikke i tilstrækkelig grad skylning marmor fliser efter at få formen ud af dem med et blegemiddel rengøringsmiddel vil efterlade en salt eller kridt rester på de marmor fliser.

Tips & advarsler

  • Brug en kost-håndteres krat pensel til større arbejdspladser.
  • Chlorgas forårsager emfysem. Kontroller, at du tilstrækkelig ventilere den luft du indånder mens du arbejder med natriumhypochlorit (blegemiddel).
  • Nogle marmor fliser er ganske bløde. Brug en blød krat pensel til bløde marmor fliser og en hård krat pensel for hårdt marmor fliser.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com