Clipper kniv slibning værktøjer

February 26

Clipper kniv slibning værktøjer

Clipper knive er en væsentlig del af enhver seriøs hjem havearbejde værktøj samling. Disse vinger kan bruges til at skære grene, trim buske og buske og holde planterne i din have, pænt manicured. Hvis din vingerne mister deres kant, men vil de være langt mindre nyttigt. Du kan bekæmpe dette problem ved at have skarphed værktøjer på side for at skærpe din vingerne. De mest almindelige værktøjer til dette formål er forskellige typer af skarphed sten.

Diamond Honesten

Måske den mest almindelige type af skarphed sten, diamond honing sten er lavet af jorden diamond og sten materialer. Disse kommer i sten og keramiske sorter, der kan skærpe de hårdeste og kedeligste clipper knive. Ligesom andre skarphed sten anvendes diamant honing sten ved at trække blade (væk fra kroppen) mod stenen da du holde stenen på plads. Kører vinger langs stenen vil slibe kanten i en fin og skarp linje igen.

Arkansas Honing sten

Opkaldt efter den stat, hvorfra det udvindes, er Arkansas honing sten skåret og formet som en whetstone. Skarphed værktøjet er lavet det meste af den mineralske novaculite. Anses for at være blandt de hårdeste og mest nyttige honing sten, er Arkansas sten navnlig nyttig nemlig den skarpeste af vinger. Det kan findes i forskellige kvaliteter og forskellige gryn kompositioner.

Keramiske skarphed sten

Også kendt som slibesten, keramisk skarphed sten er fremstillet af keramiske partikler og limning agenter, og er lavet i en ovn. Denne type af sten kan også findes i forskellige konsistenser og kvaliteter, og er den mest specialiserede af stenene. På grund af dette, de tilbyder den største nøjagtighed og kan bruges på både aluminium og stål clipper knive.

Oilstones

Olie skarphed sten er en langt mindre almindeligt anvendte form for sten til clipper knive, men de kan bruges til en række forskellige typer af vinger. De producerer skæring langsommere, men kan være langt billigere end andre typer af stenene. Sten hovedtyper omfatter Indien stenen og stenen, Crystolon. Begge er grå i farve og tilbyder den hurtigste skæring af oilstones. De kan findes i de fleste isenkræmmere.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com