Hvordan at reparere en KitchenAid AquaSense Ice Maker

February 26

Hvordan at reparere en KitchenAid AquaSense Ice Maker

KitchenAid AquaSense ice maker er en tilbehør forsamling inden for linjen KitchenAid AquaSense køleskabe. Is beslutningstagere inden for disse maskiner består af en bakke, der dispenserer is gennem de fryser dør. Is beslutningstagere kan nedbryde og undlader at producere eller passende dispensere is for en række årsager. Du kan reparere din ice maker, selvom du ikke har nogen erfaring med Hjem apparat fejlfinding.

Instruktioner

•Kontroller AquaSense køleskab power kabel stadig er tilsluttet til stikkontakten i væggen. Hvis maskinen er blevet flyttet for nylig, kan kablet er kommet løs.

•Åbn fryser døren på KitchenAid apparatet adgang til Isbak øverst på indersiden af fryseren. Åbn Isbak.

•Tjek for enhver usædvanlig oprustning af ice hvis maskinen har kæmpet at give afkald på is gennem hoveddørens ice dispenser. Dette er normalt et resultat af større isblokke danner der er for store til at gøre det gennem dispenser, forårsager blokering af mindre isterninger fra formning og der udleveres. Fjern alle store isblokke fra apparatet.

•Kontrollér den lille, metal bar øverst til venstre på Isbak inden for AquaSense ice maker. Denne bar kan ved et uheld blevet flyttet ind i den forkerte position. Flyt baren i sænket stilling, hvis linjen er blevet løftet op eller kunstigt skubbet op på grund af overløb af is. Ismaskinen vil ikke producere is, indtil baren er flyttet ind i en nedadgående position.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com