Sådan bruges en OttLite til at vokse en plante

February 26

Sådan bruges en OttLite til at vokse en plante

Voksende indendørs planter kan være en berigende oplevelse og lyser let op en indretning, men kan også give vanskeligheder i at forsyne planter med lys. Udendørs planter modtage direkte sollys i mindst et par timer om dagen, der giver en tiltrængt kilde til energi. Indendørs, men er planterne skjult fra sollys. Hvis du vil justere, bruge nogle avlere OttLite produkter, som giver lav varme fluorescerende lys kan hjælpe boost indendørs plantevækst.

Instruktioner

•Plug i OttLite. Angiv skyggen, så det skinner direkte på dit anlæg. Justere, så lyset sidder 3 inches over anlægget til at simulere noontime fuld sol.

Slå lys, men tænde magt skifte. Indstille en timer eller blot holde styr dig selv for tiden. Køre OttLite for den anbefalede mængde af fulde sollys hver dag for dit specifikke anlæg.

•Deactivate lys efter den anbefalede periode for dit anlæg. Planter har brug for mørke perioder til bistand i blomstring, ligesom mennesker har brug for søvn. Du skal angive de korrekte resten til dit anlæg; det vil ikke trives under konstant lys


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com