DIY vindue behandling idéer

June 18

DIY vindue behandling idéer

Vindue behandlinger kan tilføje en prikken over i'et til et værelse, trække de forskellige designelementer i rummet sammen til et sammenhængende udseende. Ved at gøre dit vindue behandlinger selv, kan du spare penge og skabe et brugerdefineret udseende for dit hjem. Med DIY vindue behandlinger, kan du erstatte eller opdatere dine eksisterende gardiner baseret på dit budget, dygtighed og design-ordningen. Når du planlægger, overveje, hvordan du kan opdatere dine vinduer til at understøtte den overordnede stil i rummet.

Instruktioner

•Indstil et budget. Vindue behandlinger kan være dyrt; starte et DIY projekt af regne ud, hvor mange penge du kan bruge vinduet. Hvis du opdager, at du kun har penge til et lille projekt, overveje at gå med lavere-budget materialer eller skiftende kun en del af vinduet behandling i stedet for det hele. Brug dit budget som en guide, når du vælger materialer og dekorative stykker.

•Udskift en gammel valance eller forældede gardiner med en offset version. Start med et lang stykke af materiale til valance; en ren og skær eller en subtil mønster fungerer godt. HEM kanterne af materialet for at sikre, ingen løse strenge er tilbage. Vind længden af stof løst omkring en side af gardinstang, gør det muligt at drapere på tværs af vinduet, og pak det omkring anden siden af stangen. Enderne af materialet skal hænge langs siden af rammen. Justere stoffet, så den ene side er højere end den anden for en offset look, og gøre center sløjfen passer størrelse og form af vinduet.

•Tilføj en uventet gardinstang. Tag din eksisterende gardinstang, forlader i sted kroge, der holder det. I stedet tilføje et element, der binder indretningen af lokalet sammen, som en kano paddle, bambus rod, antikke sukkerrør eller endda en havearbejde værktøj. Hvis du er på en ekstrem budget, male din eksisterende gardinstang en fed farve til at trække øjet og tilføje en splash til dit vindue behandling.

•Udskift hardwaren på et eksisterende vindue behandling. Søg blandt antikke eller sparsommelighed butikker for visuelt interessant forhængsringe, der tillægger gardinstang drapere, eller købe nye versioner fra et hjem levering butik. En eklektisk se, købe forkert forhængsringe. Installere den ny hardware selv, og hænge gardiner for et nyt look. For at fuldføre vindue behandling, skal du installere matchende kroge på hver side af vinduet for gardin trækker.

•Tilføj dekorative rører til almindelig gardiner. Uanset om du vil lave din egen gardiner eller starter ud med store-købte versioner, personliggøre dem med din egen stil. Tilføje båndet til bunden eller toppen kanterne, binde sløjfer på forhængsringe eller sy på stof applikationsbroderi. Tilføje striber med stof maling, bånd eller strimler af materiale. Vælg tilføjelser, at bringer i farver og mønstre fra resten af rummet.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com