Jungle Gym sikkerhed

February 26

Jungle Gym sikkerhed

Centers for Disease Control og forebyggelse rapporter der årligt 200.000 børn under 14 år er indlagt på hospitaler på grund af legeplads-relaterede skader. Organisationen anslår, at ca. 45 procent af disse personskader omfatter svær frakturer, hjernerystelse, forskydninger, indre kvæstelser og amputationer. Jungle gyms kan give timevis af underholdning for børn; dog skal særlige sikkerhedsforanstaltninger følges for at sikre sikkerheden af skader, og død.

Fælles skader

En af de mest almindelige skader, at jungle gym klatrere oplever er en splittet eller brækket albue, normalt forekommende efter et barn falder fra udstyr. Børn har også lidt alvorlig hoved traumer og skader fra at ramme hovedet på metalstænger når swingende og hængende ved deres ben.

At finde en placering

En jungle gym kan konstrueres af en række forskellige apparater, herunder abe barer, gynger, bjergbestigere og dias, og derfor betydelig planlægning er nødvendig når på udkig efter den mest hensigtsmæssige placering. Den bedste placering for jeres jungle gym er i et område, der er fri for overhængende træer, buske og nytte kabler. Det er vigtigt at jeres jungle gym er installeret på et fladt plan overflade, som dette vil give større stabilitet for slyngplanter.

Jungle Gym overflade

Det er bydende nødvendigt, at overfladen af din jungle gym er foret med effekt-absorberende materiale som sand, barkflis, ren strimlet gummi eller ært grus. Overfladen bør udvide 6 fod fra kanten af jungle gym udstyr og være et minimum af 3 fødder dyb. Dette vil give tilstrækkelig dæmpning for børn, hvis de ved et uheld falder eller rejse. En grænse kan være bygget op omkring jungle gym perimeter indeholde den effekt-absorberende materiale.

Tilsyn

U.S. Consumer Product Safety Commission anslår, at omkring 40 procent af legeplads skader er påført på grund af en manglende tilstrækkelig kontrol. Når tilsyn med dit barn på jungle gym, blive involveret i deres spille vaner. Følge dem rundt jungle gym at sikre, at de ikke udøver nogen farlig leg.

Spille Safe

Børn, der spiller på en jungle gym skal følge bestemte regler for at mindske deres chance for at skade. Når tilsynsførende børn, Sørg for de er ikke hænge op og ned fra barer eller stå frit på toppen jungle gym struktur. Børn skal have begge hænder på udstyr på alle tidspunkter for at bidrage til at mindske deres chancer for at falde. Det er farligt for børn at spille under apparatet klatring, som de kan blive skadet, hvis andre børn falder eller drop fra apparatet.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com