Udvendige dæk materialer

February 27

Udvendige dæk materialer

Udvendige pyntede øger anvendeligheden af udendørs boligareal. Om et dæk vil omgive en pool, hus et spabad, eller bare være et behageligt og indbydende sted at grille, at vælge de rigtige materialer er nøglen til at skabe et dæk, der vil vare i årevis og tilføje værdi til enhver ejendom.

Træ pyntede materialer

Træ er langt den mest populære pyntede materiale i brug i dag. Varme og skønhed af træ gør det visuelt tiltalende og det er let tilgængelig i en bred vifte af priser.

Cedertræ og redwood har traditionelt været ledere i dæk konstruktion. Begge disse evergreens har en naturlig resistens over for skadedyr og rådne, der gør dem værdifulde til bygherrer. Aktuelle priser placere cedertræ og redwood utilgængeligt for nogle boligejere, men.

Eksotiske dæk woods såsom ipe eller teak giver markante korn og farver, der passer til mange kræsne boligejere. Endnu dyrere end redwood, disse løvtræ kræver ekstra omhu under installationen, herunder specialiseret knive til at skære igennem tætheden.

Behandlet fyrretræ eller "whitewood" er den mest almindelige pyntede form på grund af dets klar tilgængelighed og lave omkostninger. Mens ikke så smuk som sin mere elegante fætre, behandlede tømmer står sig godt til tid og elementer.

Pyntede kompositter

For nylig er "grønne" pyntede muligheder blevet sat på markedet i form af sammensatte dæk materialer. Lavet af skrot træ fibre og plast genanvendes fra råolie og andre kilder, prale disse dæk bestyrelser konsistens og holdbarhed bedre end træ.

Mens mindre modtagelige for råd, fordi disse produkter er sammensat af op til 70 procent træ fiber, de kan rådne hvis de ikke er forseglet korrekt. Der er to hovedtyper af sammensatte pyntede, hule og solid. Hule pyntede er typisk mere skrøbelige før installation og funktioner skjult montering hardware at gør væk med søm og skrue huller.

Solid kompositmaterialer er mere som træ og stærkere end de hule versioner. De er mere populære, fordi de har tendens til at være lettere at installere. Mange kommer ekstruderet med træ-korn finish. De fleste kompositter er anvendelig i en afart i farver.

Andre typer af pyntede

Metal og vinyl har været brugt til sidespor i årtier. Sidst, er PVC, aluminium og stål blevet populær i pyntede så godt.

PVC eller polyvinylchlorid er et plastmateriale, der er mest almindeligt anvendt i VVS-rør og fittings. Hule og solidt PVC pyntede bestyrelser er tilgængelige. Med ingen træ eller naturlige fibre er PVC pyntede uigennemtrængelig for rådne og skimmel. Nyere versioner har præget træ korn tekstur og de fleste har tunge og groove kanter for en solid overflade.

Stål og aluminium pyntede anvendes oftest i industrielle, kommercielle og moderne arkitektonisk design. Bekostning af materiale og specialiseret udformning og installation kombineret med den koldere føler gøre det mindre tiltrækkende for bolig anvendelser.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com