Hvordan udvikler blomster?

February 27

Hvordan udvikler blomster?

Blomstrende planter er kaldet "dækfrøede." Dækfrøede planter producerer blomster, som de kan reproducere efter deres egen slags. En blomst berusende duft eller attraktivt udseende tilskynder bestøvere at sprede blomst pollen--de mandlige kønsceller--at de kvindelige reproduktive medlemmer af anlægget.

Genetik

Genetik af planten bestemme Hvornår anlægget er tilstrækkeligt modne og miljøet tilstrækkeligt befordrende for blomst udvikling. Hormoner i anlægget overvåge Miljøudvalgets temperatur og sollys, inducerende den kemiske florigen begynde blomst dannelse.

Dannelse

Blomsten af en plante fjedre fra hvirvler eller fire koncentriske cirkler. Bægerblad eller ydre bud, danner først; kronblade, støvdrager og frugtblade følge. Disse medlemmer er reproduktionsorganer af planten. Nogle blomster er afhængige af bestøvere som bier eller vind til at sprede sine seksuelle celler; Blomsterne er selvbestøvende.

Reproduktion

Når de mandlige celle, kaldet en gamet, forbinder med den kvindelige del af en plante, Støvvejen, sker befrugtning. Æg-celler, der danner grund af befrugtning vokse og forstørre, forårsager æggestokkene til at svulme med frø. Mission af blomsten er afsluttet, og dens dele mørkere og fade som planten dirigerer sine energier i at udvikle de kommende afkom.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com