Palmetræer, der vokser i Florida

February 27

Palmetræer, der vokser i Florida

Florida er kendt som solskin stat med god grund--lyse dage og subtropiske og tropiske klimaer. Florida er også kendt for sin overflod af palmer. Navne som Majestæt, areca og blå hesper ikke kan være fælles, men deres store blade, der ligner fans eller fjer meddele, at de er palmer. Der er mere end 2.600 arter af palmer. Mens mange kan håndtere koldere temperaturer, skal de fleste palmer solskin og varmere vejr i det sydlige landestandarder, som Florida.

Kongen Palm

Kendt videnskabeligt som Archontophoenix cunninghamiana, kongen palm er hurtigt voksende og elsker solskin. Træerne vokser bedst i fugtig jord. Hjemmehørende i Australien, de er ganske populære i Florida, hvor kultivarer omfatter Alexandra og Alexander palms. Pink blomster blomstre på kongen palm i sommer. Efter blomstring, er klynger af grønne og røde bær frugt produceret. Unge konge palms kan holdes inde, når træerne er unge at undgå kolde vejr. Disse tropiske træer kan få op til 40 fod høj og 15 fod bred, så de ikke skal holdes inde langsigtede.

Dronning Palm

Dronning palm tree, botaniske navn Syagrus romanzoffiana, er hjemmehørende i Brasilien og Argentina. Queens er blandt de mere populære palmer i Florida, og vokse op til 50 fod høj og 20 fod bred. Fuld sol med en smule skygge er ideelle og almindeligt vand er nødvendige for denne palm trives. Klynger af blomster form i sommer. I vinteren producerer dronning palm grøn til orange datoer. Denne frugt dufter godt, men er ikke spiselige. Selvom dronningen palm er æstetisk tiltalende, lav vedligeholdelse og hurtigt voksende, disse træer har en lavvandet rod og kan falde i stærk vind.

Bambus Palm

Bambus palmer er også almindeligt kendt som reed palm, sukkerrør palm og grupperet parlor palm. Det videnskabelige navn for dette træ er Chamaedorea seifrizi. Mens indfødte til Mellemamerika er bambus palmer populære i Florida for landskaber og indendørs udsmykke. Denne palme er nemme at dyrke og passe på, har brug for ikke meget vand og kan lide jord, der dræner godt. Disse træer tendens til at vokse i klynger og kan blive op til 12 fod høj og otte fod bred. Bambus palm foretrækker skygge over sollys. Hvis bambus palmerne får mere lys i sommeren vil de spirer gule blomster. Blomsterne er efterfulgt af små røde til sorte bær, der er ikke spiselige og kan forårsage allergiske reaktioner, hvis spist.

Kokospalmen

Kokospalmen, videnskabelige navn Cocos nucifera, også kaldet Malayan kokospalmen eller grønne Malayan palm. Hjemmehørende i det sydlige Stillehav, dette træ er ofte set i Florida og kan nå 60 fod høje og 25 fod bred. Kokospalmer producere klynger af gule blomster og kokosnødder, som tager et år til at modnes. Træet vil ikke producere blomster, indtil det er mindst 4 år gammel og det tager mindst seks år at producere frugt.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com