Hvordan man høste valnød Burls

February 27

Hvordan man høste valnød Burls

Walnut tree burls er sovende knopper, der ikke dyrker, måske på grund af skade, sygdom eller genetik. Den sovende bud svulmer udad fra træet skaber en misdannet bule, der er dækket af bark. Når burl er høstet fra træ, er bark skrællet væk for at afsløre den burl konturer. Valnød burl vil have et øje eller strålende regnede korn afhængigt af hvordan det er skåret. Dette træ bruges til møbler finér og andre dekorative elementer.

Instruktioner

•Locate en falden, døde valnød træ med en burl på det. Lean på træstamme at sikre, at det ikke vil rulle. Foranstaltning 6 inches over og under valnød burl på walnut tree trunk med et målebånd, og mark disse målinger.

•Klippe helt igennem stammen på hver måling mark på valnøddetræ med en motorsav. Løft valnød burl væk fra træet, placere den på jorden og drej det, så du kan se den bagagerum bag valnød burl.

•Kontroller, at burl og stammen ikke vil rulle. Derefter trim omhyggeligt væk log bag burl med motorsaven Hvis afsnittet tree trunk du skære er for tung at bære. Kontrol med jævne mellemrum at du ikke skære i bagsiden af burl og spilde værdifuld træ.

•Hand skrælle bark fra træet. Fjerne genstridige bits af valnød træ bark med et træ fly, pas på ikke for at skære i burl.

•Klippe en tynd skive fra toppen af burl med motorsaven, og undersøge træ for at bestemme, hvad tallet vil være, når burl er skåret horisontalt. Skær en tynd skive fra siden af burl, og undersøge træ for at bestemme den træ figur, når burl er skåret lodret. Det er muligt at få en øje figur eller en strålende figur fra en valnød burl afhængigt af, hvordan man skærer det.

Tips & advarsler

  • Skære en burl ud af et levende valnøddetræ kan dræbe træet.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com