Hvordan til at identificere egetræer i Californien

February 27

Hvordan til at identificere egetræer i Californien

Egetræ (Quercus sp.) er en af de mest skattede og majestætiske træer kendt for mennesker. Med en anslået 200 forskellige arter af oaks, kan det være svært med identifikation. Desuden, hvis du ganger dette antal med mængden af forskellige sorter, der findes inden for en art, opgaven kan synes uoverstigelige. Men, nogle nemme måder findes for at indsnævre listen over potentielle kampe, begynder vigtigst med placering. Ikke alle eg arter kan vokse i Californien, så ved at indsnævre din liste over mulige forekomster til kun dem, der vokser i denne stat, du er til en god start.

Instruktioner

•Få en liste af egetræer, der vokser i Californien. USA 's landbrugsministerium har en database kaldet planter hvor du kan søge, af staten og selv county, at se hvad egetræer vokser i placeringen. Desuden, hedder den integrerede hårdttræ vifte Management Program (IHRMP) det, at otte store sorter af ege træer forekomme i Californiens hårdttræ områder. Oaks opført er blå eg, dalen egetræ, Oregon hvid eg, Engelmann eg, kyst Live Oak, interiør Live Oak, Canyon Live Oak og Californien sort eg.

•Tag et blad udsnit fra egetræ du forsøger at identificere. Analysere bladet struktur og størrelse. Tæl hvor mange lapper bladet har og måle deres tykkelse. Hvis det ikke er muligt at undersøge en stikprøve blad, skrive ned nogen detaljer om bladet, så du kan henvise til dem senere.

•Look til og indsamle alle agern på eller i nærheden af eg. Acorn størrelse og form varierer blandt eg arter, og de kan være behjælpelige med at gøre en positiv identifikation. Det er altid bedst at tage agern direkte fra træet i modsætning til jorden, men hvis der er kun én eg i området, agern fra jorden vil være tilstrækkeligt. Brug din lineal eller målebånd til at måle længden af agern og registrere oplysninger.

•Brug din målebånd eller streng og en lineal, måle træets diameter i brysthøjde. Denne information kan bruges til at skelne mellem forskellige eg arter, men det bør kun ske på ældre træer. Derudover bør denne måling anvendes i kombination med de andre oplysninger, du har indsamlet for at bekræfte eller afkræfte en eventuel arter.

•Tag alle dine oplysninger og brug en online database som USDA planter til at søge efter mulige overensstemmelser. Denne proces kan være tidskrævende, men ved at holde en liste af muligheder, begyndende med kun disse Ege, der vokser i Californien, og passerer dem ud som du går langs, du vil til sidst gøre en kamp.

Tips & advarsler

  • Start din liste over mulige eg træer med otte mest almindelige ovennævnte for effektivitet.
  • Også, mange universiteter og planteskoler tilbyder gratis identifikation ture hvor entusiaster, bevæbnet med kamera og Notesblok, kan lære en masse om flere sorter af egetræer og andre planter i Californien.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com