Hvordan får en skab dør genanvendt?

February 27

Træ skabslåger

Træ skabslåger kan inddrives fra genbrugspladser og malet til fine partikler. Disse træ partikler er derefter lavet til papir, pap eller medium density fiberboard (også kendt som MDF) for byggeri. Hvis de træ skabslåger er hakket i større stykker, kunne den genbrugstræ bruges som barkflis. Der er også mange måder hvorpå en person kan genbruge de gamle træ skabslåger for at gøre noget nyt fra dem.. For eksempel, kunne træ skabslåger blive omdannet til hylder, vægtæpper eller endda plantageejer kasser.

Stål skabslåger

Skabslåger af stål kan også genbruges. Stål er faktisk den mest genbrugsmateriale på jorden, ifølge World Steel Organization (Se nedenstående ressourcer). Det er meget billigere at genbruge stål, end det er at udvinde jernmalm fra jorden og producere nye stål. På grund af sin høje jern er indhold, hvilket gør det magnetiske, stål let inddrives fra genbrugspladser og derefter smeltet til at gøre nye stål. Den nye stål bruges derefter til at gøre emner såsom stål dåser, store husholdningsapparater, biler og byggematerialer.

Glas skabslåger

Ifølge Environmental Protection Agency (EPA), amerikanere genanvendt ca. 3,2 millioner tons glas i 2007 (Se nedenstående ressourcer). Glas skabslåger kan hentes fra genbrugspladser og taget til et glas opsving center, hvor alle glas er sorteret efter farve. Glas er sorteret efter farve, fordi gule eller brune glas ikke kan bruges til at gøre klart glas. Sorteret glas skabslåger er knust i et materiale kaldet glasskår, som har en konsistens, der svarer til sandkorn. Glasskår er derefter smeltet og lavet til nye glas. Den nye glas kan bruges til mange formål, såsom glasflasker og krukker, windows og endda glasfiber isolering og dekorativ flise.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com