Om voltmetre

February 27

Om voltmetre

Voltmeter er enheder, der bruges til at måle den elektriske spændingsforskel mellem to forskellige steder i et elektrisk kredsløb. Der er flere måder at gøre denne måling, og som et resultat, der er en række forskellige maskiner, der kan tjene som et voltmeter.

Funktion

Den vigtigste måde, at et voltmeter fungerer er ved at sende en elektrisk strøm gennem nogle modstand. Som et resultat, hvis du tænker på en høj-modstand amperemeter, har du også et voltmeter funktion i tankerne. Når du udformer et voltmeter, er det vigtigt at minimere kredsløb forstyrrelse--hvilket betyder, at instrumentet bør være i stand til at arbejde med et minimum af strøm. Én måde at gøre dette, for eksempel, ville være at placere en microammeter i en serie kredsløb med høj modstand.

Typer

Der er seks primære typer af voltmetre: moving coil galvanometers, microammeters (som nævnt ovenfor), vakuum rør voltmeter (VTVM), Oscilloskoper, digital voltmeter (DVM) og potentiometre.

Funktioner

Den bevægelige spole Drejespoleinstrument suspenderer en spole af fine tråd i en stærk magnetfelt. Når strømmen kommer ind på banen, vil indikatoren dreje og skubbe en lille fjeder. Kontrollampen er proportional med mængden strøm. For at gøre dette arbejde som et voltmeter, er serie modstand nødvendigt, således at størrelsen af turn er proportional med mængden af spænding.Microammeter fungerer ved at læse "Ohm/Volt" forholdet på forsiden af enheden. Hvis du læser modstanden fra enheden og ganger med spændingsområde, dette vil fortælle dig modstanden, og vil lade dig med at beregne spændingen.VTVM er afhængig af en transistor kredsløbet eller tube, at øge spændingen kommer. Dette øger følsomheden og input immediancy.Oscilloskopet afbøjer en ray inden for en CRT (katodestrålerør). Ray består af en elektronstråle rejser inden for vakuum fundet inde i røret. Bjælken er enten afbøjet af et magnetfelt fra en spole på ydersiden af røret eller af spænding på plader på indersiden af røret. Sammenligning af denne ukendte spænding med en kendt referencepunkt giver spænding inde i røret.DVM bruger et elektronisk kredsløb som en integrator, begyndende med et konstant niveau af input-spændingen til at måle ændringer i output, når en ny strøm er ramped gennem enheden. Reference spænding og rampe-op tid til den nye spænding er multipliceret sammen og derefter divideret med tiden at rampe ned igen fra den nye spænding, at give den ukendte spænding.Potentiometeret bruger null-metoden til at beregne spænding. Modstand er ændret af visker indtil detektoren læser nul spænding. Ligningen bruges er: ukendt spænding lig med kendt spænding, divideret med potentiometer modstand fra den ene ende terminaler til den anden, derefter ganget med potentiometer modstand kommer fra visker til en ende terminal.

Overvejelser

Det er vigtigt at kalibrere et voltmeter ofte for at kontrollere dets nøjagtighed. Cellen Weston er blot en af mange enheder, der bruges til at kalibrere voltmetre effektivt.

Historie

I 1819, videnskabsmand Hans Oersted sendt elektrisk strøm gennem en ledning, der hvilede ved en kompasnål, og han bemærkede, at nålen ville springe hver gang nuværende gik igennem. Han pakket en spole af tråd omkring kompasset og observeret, at jo stærkere den aktuelle, jo mere nålen ville springe fra nord.Dette var også rå en metode til at gøre nogen form for præcise målinger. Nær slutningen af 1800-tallet, Arsene D'Arsonval foretaget en tilpasning af denne metode: ved hjælp af en mindre spole, der var knyttet til kompasnålen 's base, og omgivet af en rund magnet, D'Arsonval var i stand til at få mere differentiering i sin aflæsninger. Denne opsætning er stadig bruges i moderne analog voltmeter.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com