Sådan fjernes en Strygning brænde fra tøj

February 28

Sådan fjernes en Strygning brænde fra tøj

Uanset om du blev distraheret af børn eller et telefonopkald eller fejlagtigt brugte den forkerte indstilling, er det ikke ualmindeligt at et uheld brænde tøj med jern. Scorch mærker kan være grimme, men i tilfælde af let brændende, skaden kan vendes med et par husstand rengøring af værktøj. Desværre, dårlige forbrændinger er ofte uhelbredelige, især hvis fibrene er blevet beskadiget eller smeltet. Men for mindre brænde mærker, fjernelsesprocessen kan være enkel, især hvis rettet umiddelbart efter skaden er sket.

Instruktioner

•Brug et øje dropper at anvende flere dråber af hydrogenperoxid til jern pletten. Tilføje et eller to dråber af ammoniak og lad sidde i 30 minutter. Fugt pletten med ekstra dråber af hydrogenperoxid og ammoniak, hvis tøjet begynder at tørre. Skyl område med vand og hvidvaske bruge en stof-safe ilt blegemiddel.

•Indgive en frisk afholdte scorch mark af straks gnide flydende vaskemidler i de berørte klud. Hvidvaske vare på én gang med et stof-safe ilt blegemiddel og flydende vaskemidler.

•Treat en lille brænde mærke med hvidt destilleret eddike, som er et bekvemt alternativ til at gnide det ramte område med flydende vaskemiddel. Tør det behandlede område med en ren klud. Prøv denne metode, hvis varemærket brænde er mindre, eller hvis varen skal være slidte eller bruges umiddelbart.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com