Flerårige klatring planter

February 28

Flerårige klatring planter

Flerårige klatring planter er en løsning der dækker en grimme hegn, tilføje en lodret element til din have eller dækker en arbor giver skygge. Fordi de er flerårige, tilbage disse planter år efter år. Mens nogle woody stauder synes at forcere, men i virkeligheden blot have lange Stokke eller grene, skal true slyngplanter have slyngende slyngtråde eller rødder som dem der findes på vinstokke.

Trompet Gedeblad (Lonicera sempervirens)

Denne hårdføre vinstokke er hjemmehørende i Nordamerika og funktioner røde eller gule blomster. Nogle sorter, såsom magnifica, har røde blomster med gul Centre. Blomsterne er formet som trompeter og er meget attraktive for kolibrier, samt sommerfugle, bier og andre nektar-elskende insekter. Denne vin er ikke duftende, det er en hurtig producenten og vokser til højder over 20 fod. Beskæring styrer anlæggets størrelse og bør ske i forsommeren efter foråret-blomstrende blomster falmer.

Skovranke (Clematis spp.)

Clematis er populære staude vinstokke for deres store, farverige blomster. Nogle sorter komme i nuancer af blå, gøre denne plante et godt valg for hjem gartnere på udkig efter et stænk af blåt i deres have. En anden funktion i denne vin er, at blomsterne blomstre hele sommeren, hvis anlægget er givet ordentlig pleje. Clematis vinstokke gerne have deres rødder og bunden af anlægget i skyggen og holdes kølig og fugtig.

Blåregn (Wisteria spp.)

Blåregn er ønskeligt for deres store klynger af blomster og duftende duft. Blomster; som blomstre i nuancer af creme, lilla eller pink; vises i slutningen af foråret og sidst gennem den tidlige del af sommeren. Disse vinstokke er løvfældende, hvilket betyder, at bladene skifter farve og falde vine i efteråret, forlader en tyk masse af snoede grene, der kan være attraktivt, især hvis dekoreret med hvidt lys i løbet af ferien.

Klatring hortensia (Hydrangea anomala petiolaris)

Klatring hortensiaer er rost for deres skønhed i alle sæsoner. I efteråret, bladene Drej lyse gule og den røde grene er fantastisk mod hvid vinter sne. I foråret lægger anlægget frem mørke grønne blade og hvide klynger af blomster. Mens attraktive, denne staude klatring plante er langsom til at etablere, ifølge University of Illinois, og kan ikke blomstre i adskillige år efter plantning. Klatring hydrangea er langsomt voksende, men vil trives hvis givet fugtig, frugtbare jord og en god støttestruktur.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com