DIY renovere en verandaen

February 28

Verandaen hilser besøgende, så snart de ankommer på din ejendom. På grund af sin fremtrædende plads sætter foran scenen for resten af hjemmet, at hjælpe første gang besøgende danne sig et indtryk om dit hjem. Hvis din veranda fortæller besøgende at hjemmet er forældede eller har behov for reparation, overveje en renovering af området for at bringe det tilbage up-to-date at skabe en indbydende udendørs boligareal. Renoveringen giver dig en chance for at lave de ting, der ikke er funktionelle eller attraktive på din front veranda.

Instruktioner

•Walk på og omkring våbenhus til at inspicere for brudt eller skæv bestyrelser og andre mangler, der skal repareres. Træd tilbage at se på huset fra anden siden af gaden for at få en bedre idé om, hvad andre se og hvordan ændringer kunne forbedre den verandaen udseende. Tænk på de ting du gerne om verandaen og hvad du gerne vil ændre.

•Tag sektioner af gamle pyntede på verandaen, der skal erstattes, hvis du ikke har planer om at erstatte alle bestyrelser. Erstatte de boards du fjerne med nye stykker af træ, der er den samme bredde og stil som de tidligere bestyrelser.

•Udskift gelænder med en ny opdateret version, som et gelænder med smedejern spindler. Dette er især vigtigt hvis din nuværende rækværket er ustabil eller ellers usikre som en barriere til at forhindre folk i at falde ned i våbenhuset.

•Paint eller plette alle dæk overflader til at give dem et nyt udseende. Give overflader mindst to frakker efter du anvende primer for at sikre udseendet holder op.

•Installer nye lysarmaturer i området veranda. Hvis du ikke har tilstrækkelig belysning, ansætte en elektriker til at installere mere lys på siden af huset eller i loftet af våbenhus tag.

•Arrange nye møbler på verandaen afhængigt af hvordan du regelmæssigt bruger rummet. Eksempler kan nævnes en udendørs spisebord, en veranda swing eller gårdhave stole og bænke.

•Accent nyrenoverede verandaen med dekorative finesser som lysestager.

•Landscape området omkring verandaen til at hjælpe med at fremhæve den nye veranda udseende. Vælg lav planter, der ikke vokser over verandaen, så visningen er uhindret. Tilføje farve gennem blomster i landskabspleje.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com