De bedste mikrober til septiktank behandling

February 28

En fjerdedel af hjem i USA stole på septisk systemer, skaber 4 milliarder gallons af spildevand pr dag, ifølge "En Boligejers Guide til septisk systemer," et dokument lavet af Miljøstyrelsen. Korrekt vedligeholdelse af en Septisk system er afgørende, da utætheder kan forurene grundvandet. Mikrober er vigtige, fordi de fjerne forurenende stoffer fra spildevand, ifølge EPA guide.

Septisk systemer i korte

En Septisk system består af en septiktank, forbundet med et rør til et hjem, et afløb og jord, ifølge "En Boligejers Guide til septisk systemer."

Når affald ind septiktank, den deler sig i to lag. Tunge faste synker til bunden af tanken, danner et lag af slam, mens den øverste lag af lys legemer, fedtstoffer og olier kaldes udskud, ifølge hjemmesiden for de nationale Onsite spildevand genbrug Association (NOWRA).

Anaerobe mikrober (mikroorganismer, der ikke kræver ilt) i septiktank feed på slam og udskud lagene, reducerer den samlede mængde affald, ifølge NOWRA. Mikrober kan dog kun reducere omkring 40 procent af affaldet, så tanke skal være pumpet regelmæssigt for at forhindre tilstopning, ifølge NOWRA.

Når spildevandet ind i afløbet område modtager den yderligere behandling fra mikrober i jorden. Når systemet er i orden ordentligt, fjerne disse mikrober de fleste af de forurenende stoffer før spildevandet gør sin vej ned til grundvandssystemet, ifølge EPA guide.

Mikrober

De bedste mikrober for septiktanke er dem, der kan undvære ilt, dvs anaerobe mikrober. De mest almindelige af disse er E. coli, som kan findes i enhver human tarmen og træder septiktank sammen med menneskelig afføring, ifølge University of California, Calaveras County samarbejde udvidelse.

Tilsætningsstoffer

Tilsætningsstof produkter såsom Rid-X, Septiko, NT-Max og Accepta 7101 indeholder enzymer og bakterier, der fremmer nedbrydningen af affald i septiktanke. Tilsætningsstoffer er imidlertid ikke nødvendige, da mikrober er tilføjet hver gang menneskers afføring kommer ind i tanken, ifølge hjemmesiden af Thurston County, Washington, der tilbyder information om septisk systemer og deres vedligeholdelse.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com