Sådan transplantation floks Subulata

June 21

Phlox subulata (Phlox stolonifera), også kendt som snigende floks, er en flerårig bunddække, der forbliver grønne året rundt og vil lyse op landskabet i foråret med et tæppe af pink, hvid eller lavendel blomster. Gartnere transplant ofte floks subulata udfylde tomme pletter, at øge antallet af floks planter eller tilskynde nye plantevækst. Transplantation floks subulata i begyndelsen af efteråret, så planterne får tid til at blive etableret af vinteren.

Instruktioner

•Vælg en spot for den transplanterede floks subulata. Krybende floks vil tolerere næsten enhver type af jord og vil trives i enten fuld sollys eller halvskygge. Spade området i en dybde af 6 til 8 inches. Hvis webstedet ikke dræne godt, arbejde i 2 til 4 inches af kompost eller rådne gødning.

•Dig op klump af floks til at blive transplanteret. Brug en haven gaffel eller en skovl til at grave omkring klump. Løft klump af floks fra jorden, arbejder omhyggeligt for at undgå at forstyrre rødderne mere end nødvendigt.

•Plant floks i det forberedte område umiddelbart, ellers holde anlægget køligt og fugtigt indtil du kan plante det i den nye placering. Grave et hul, der er bredere end klump rodsystem men ikke dybere. Placer planten i hullet i den samme jord dybde hvor det tidligere blev plantet.

•Kapacitet den transplanterede floks straks, så vand jævnligt indtil ny vækst vises. Efter tid, vand floks i perioder med varmt, tørt vejr.

•Spread 2 til 4 inches af økologiske muld såsom fyrrenåle eller tørt græs udklip omkring floks planten. Barkflis vil beskytte rødderne under den kommende vinter, og vil fastholde fugt og kontrollere ukrudt.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com