Sådan laver du din egen have

June 22

Sådan laver du din egen have

Voksende din egen frugt, grøntsager og andre planter kræver nogle arbejde og tålmodighed, men belønningen i sidste ende er det værd. Vælge grøntsager, buske og blomster, der er hjemmehørende i dit område eller i det mindste vokse godt i din region. Forsøger at plante en køkkenhave og en blomsterhave i en dag er en masse arbejde så fokusere på ét område hver weekend medmindre du har mere tid til at afsætte til havearbejde.

Instruktioner

•Vælg en placering for din haveplanter. Ikke plante blomster ved siden af vegetabilske afgrøder. Udpege et område inden for dit værftet til grøntsager, og plante blomster, hvor du kan nyde dem mest sådan som langs din forhave gangbro eller langs en vandresti i din baghave. Blomster også ser tiltalende langs den forreste kant af et hvidt hegn.

•Anvend en rorpind til at forme den snavs og jord i områder, hvor du vil plante grøntsager og andre haveplanter. En have rorpind hjælper med at finde snavs i jorden som plast, papir eller andre skrald sammen med store klipper. Det hjælper også bryde op ler-lignende jord, der kan hæmme plantevækst. Placere større sten, du finder i en bunke og bruge disse til andre landskabspleje behov.

•Tilføj en 7-tommer lag kompost eller organisk gødning som gødning til plantning websteder. Bruge din have rorpind til let blande materialet og blend det i jorden. Kompost tilføjer flere mineraler til jorden. Dette trin er ikke påkrævet for alle planter, men det virker særligt godt for grøntsager.

•Plant grønsager fra frø efter årstiden. Du kan også købe små vegetabilske planter fra Planteskoler i foråret. Grøntsager er normalt plantet i foråret eller tidligt falde afhængig af dit område. Du kan dog plante grøntsager hurtigere, hvis du bor i Arizona eller andre varme klimaer. Følg reglerne efter din placering. De fleste blomster er også plantet i foråret eller sommeren måneder afhængigt af sorten.

•Kapacitet dine planter en gang om ugen medmindre nedbør er meget lav. Du skal måske vand nogle planter oftere, så gør dit hjemmearbejde om de planter, du voksende. Iris blomster har brug for en masse fugt sammen med artiskokker og vandmelon afgrøder.

Tips & advarsler

  • Give visse planter masser af plads til at sprede sig og vokse. Nogle blomster også vokser bedst, når der er rigelig plads. Men du kan vokse tulipaner eller daises tættere sammen hvis du foretrækker tætpakkede blomster.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com