Hvad er forskellen mellem en Tiger ahorn & en flamme ahorn?

February 29

Hvad er forskellen mellem en Tiger ahorn & en flamme ahorn?

Navnene "tiger ahorn" og "flammen ahorn" henviser til mønstre af træ af fælles ahorn træer som sukker ahorn (Acer saccharum) og røde ahorn (Acer rubrum). Værdsat for at gøre guitarer, violiner og fine møbler, er træ fordrejet af linjer, der udvikler sig mod korn, der ligner striber eller flammer. Træet har andre navne, herunder krøllet ahorn, quiltet ahorn, regnede ahorn og fiddleback ahorn.

Amur ahorn

Forvirringen opstår, fordi der er træer, der deler de samme navne, der beskriver den træ mønstre. Amur ahorn (løn) har en sort opkaldt flamme og kaldes ofte en flamme ahorn på grund af sin brændende røde efterår blade farve. Mens det er muligt at finde flamme ahorntræ i en flamme ahorn, er Amur ahorn ikke en af de primære kilder til det.

Storbladet ahorn

Vestlige tiger ahorn (Acer macrophyllum) kaldes også storbladet ahorn, canyon ahorn og Oregon ahorn. Det er fundet langs vestkysten af USA og er også en af typerne af maples hvor smuk stribet træ er fundet.

Karakteristika

Tiger eller flamme ahorn striping kan være stram eller en bred og ofte synes at bølger når de ses i en vinkel. Træet er stærk og slående, så det bruges til pistol bestande, kniv håndtag og artisan møbler. Mønster kaldet birdseye ahorn, præget af hvirvler med et mørkt "øje," er oftest findes i sukker maples og røde maples, men kan opstå i andre typer af træer.

Distribution

Mens ingen har været i stand til at forklare de faktorer, der forårsager tiger eller flamme ahorn at forekomme, udbytte træer i de store søers område af USA og Canada det største udbud. Maples vokser i fugtig jord, især i sumpe på de østlige og vestlige kyster og i de store søer. Sukker ahorn er træet staten New York, Vermont, West Virginia og Wisconsin. Rød ahorn er træet staten Rhode Island.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com