Typer af land hegn

February 29

Land hegn kommer i forskellige typer og tilføje skønhed til landskabet omkring et hjem. Disse hegn giver privatliv og adskillelse af ejendom, hvilket gør dem meget funktionel. De fås i mange størrelser der passer til dit hegn behov. Der er mange populære typer af hegn som strejkevagt, post og jernbane, vinyl og kæde-link. Inden du sætter op et hegn, afgøre, hvad dit budget er at sørge for, at du har råd til den passende indhegning til dine behov.

Træ stakit

Et træ stakit gør et land hjem meget attraktiv. Denne type af hegn er hovedsageligt bruges til at dekorere og vedlægge en gård. Et stakit vil tilføje skønhed til landskabspleje i forhaven. Det er til gavn for baggård ved at give et lukket område, hvor kæledyr kan køre løs. Denne type af hegn giver også et hjem med større sikkerhed for unge børn, der spiller udendørs. Disse hegn har en gennemsnitlig højde af omkring 4 fod høj og har små rum mellem brædderne. Dette er et populært valg af hegn omkring boliger.

Post og jernbane hegn

Post og jernbane hegn bruges omkring land hjem og landbrugsjord. De er ikke privatliv hegn og de bruges primært til at adskille ejendom. De har to til fire savede træplader, der bruges som skinner mellem træ stolperne til hegnet. Denne type af hegn er ofte set omkringliggende store gårde eller store græsplæner. Hvis det foretrækkes, kan wire føjes til denne type af hegn.

Vinyl hegn

Mange mennesker foretrækker vinyl hegn omkring deres hjem af mange grunde. Vinyl er meget nem at bekymre om og kræver meget lidt vedligeholdelse, hvilket gør det et godt valg for fægtning. Denne type af hegn vil vare i mange år uden nogen sinde har brug for en frakke af maling. Det kan være nødvendigt at blive vasket nogle gange, men bortset fra at, dette hegn behøver ikke nogen forsøg på at holde det ser godt ud. Denne type af hegn er tilgængelig i en bred vifte af farver, mønstre og størrelser.

Kæde-Link hegn

Kæde-link hegn er et populært valg i fægtning for små eller store værfter. Det er mere af en funktionel hegnet for adskillelse af ejendom, at holde børn og kæledyr inde i gården og give værftet bedre sikkerhed ved at holde skadedyr i at komme ind. Denne type af hegn er lavet af stål; nogle typer har en vinyl belægning for bedre holdbarhed mod vejret. Kæde-link hegnet kommer i forskellige højder der passer til dine behov. Hvis det ønskes, kan disse hegn blive kronet med modhager wire. Dette hegn kan også dækkes med lameller til at tilføje mere privatliv til en gård.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com