Røg Alarm vil ikke stoppe kvidrende

February 29

Røg Alarm vil ikke stoppe kvidrende

Intermitterende kvidrende af en røgalarm kan bogstaveligt talt drive jer halvtosset. Den irriterende støj forhindrer dig og din familie i at sove, og du spekulerer på, hvis alarmen selv fungerer korrekt. Du har tjekket hus for røg og flammer igen og igen, men er intet galt. Du har udskiftet batterier eller kabelforbundet detektorer, kontrollen sikringsboksen. Den dumme ting stadig piber.

Instruktioner

•Fjern batteriet fra den røg alarm. Sætte det i en anden batteridrevet enhed til at bestemme, om det fungerer korrekt. Hvis varen ikke virker, er batteriet dårligt. Udskift batteriet med et nyt.

•Skub reset-knappen. Nogle røgalarmer har en reset-knappen, når der trykkes på fortælle enhed til at kontrollere forsyningen batteri og genstarte. Hvis du ikke trykker på reset-knappen, mener enheden det er stadig uden strøm og fortsætter med at pippe. Hvis dette ikke stopper kvidrende, skal du muligvis udskifte enheden.

•Kontrollér en kabelforbundet røgalarm med en spænding meter. Sluk for strømmen og frakoble alarmen fra den ledning, der forbinder det til strømkilden. Anbring wiren på måleren spænding. Tænd for strømmen tilbage og se, hvis måleren spikes. Hvis det gjorde, er ledningen live. Hvis det ikke gjorde, wire har en defekt og modtager ikke strøm. Konsultere en professionel elektriker for rewiring.

•Kontrollér side af røgalarm til en mærkat med en dato. Nogle gange, er der en installation eller udskiftning dato noteret. Røgalarmer bør udskiftes hver 10 år.

•Vacuum ventilationsåbninger på røg alarm eller blæse ud interiør med dåse luft. Spindelvæv, støv og endda bugs kan blokere enheden og forhindre det i at fungere korrekt.

•Kontrollér manual for alle yderligere elementer til at kontrollere. Hvis du har gjort alt det anbefaler og alarmen stadig chirps, købe en ny enhed.

Tips & advarsler

  • Altid kontrollere datoen for batterier, når du køber dem. De bære kun et gebyr for så længe.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com