Nøddetræer, der vokser i Ohio

February 29

Ohio er kendt som den "Buckeye tilstand" på grund af overfloden af buckeye træer, der når dækket sit landskab. Buckeye, men er ikke den eneste møtrik-producerer træ i staten. Ohio er hjemsted for mange arter af nøddetræer, herunder valnød, hestekastanje og bøg. Disse træer er ikke blot til dekorative formål; de giver også hjem og mad til mange Ohio indfødte dyreliv, herunder egern.

Ohio Buckeye

Ohio buckeye er stat træ og et medlem af slægten hestekastanje. Træ fra Ohio buckeye er almindeligt anvendt til at producere kunstige lemmer. Træet kan vokse op til 60 fod høj og 30 fod brede og vokser i fugtig jord, der er godt drænet. Når træet Ohio buckeye er ung, det foretrækker et skyggefuldt område, men som det vokser kravene ændres til et område, der har både fuld sol og skygge. Ohio buckeye producerer nødder, både enkeltvis og klynger. Nødder er produceret i midten eller slutningen af sommeren, og det er angiveligt held til at holde en buckeye i lommen.

Gul Buckeye

Gul buckeyes er en del af familien hestekastanje og er så navngivet, fordi de ligner øjet af en buk. Træet vokser op til 100 fødder og har sammensatte blade, der ligner fingre på en hånd, der er knyttet til en lang stilk. Den gule buckeye producerer op til to nødder indeni en glat skallerne. Den gule buckeye nyder fuld sol og fugtig jord, der er godt drænet.

Butternut

Butternut træet vokser primært i den østlige del af Ohio men kan findes i hele staten. Butternut er medlem af familien valnød og kaldes undertiden "hvide valnød." Butternut har en fedtet, sød møtrik, der kommer i en aflang skallerne, der er omfattet i klistret hår. Butternut gør godt i fuld sol og fugtig jord og er kendt for at vokse i kløfter og nær vandløb og floder.

Shellbark Hickory

Shellbark hickory træ bruges almindeligvis til at gøre møbler, træ og værktøjet håndtag. Dette medlem af familien hickory kan vokse op til 100 fod høj og er den største form hickory Tree. Shellbark hickory træer er tilnavnet "king møtrik" for 2 1/2-inch diameter nødder, som de producerer.

Sort valnød

Sort valnød vokser hurtigt op til 70 fod høje og kan findes overalt i staten Ohio. Dette træ foretrækker fugtig, dyb jord, der er godt drænet i en fuld-solen område. Træ fra sort valnød er fælles i produktionen af møbler og gunstock. Frugten af sort valnøddetræ vokser enkeltstående eller i grupper på op til tre og har en tyk, lidt kødfulde skallerne, der er dækket af hår.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com