Kan jeg brænde fyr i min pejs?

March 1

Kan jeg brænde fyr i min pejs?

Mange mennesker brænde træ i deres pejse derhjemme, og nogle mennesker vælger at brænde fyr. Når der træffes beslutning om, hvorvidt du ønsker at brænde fyr, bør du overveje sikkerhedsspørgsmål samt tid og udgifter til pejsen vedligeholdelse.

Problemer

Fyrretræ har en masse af harpiks i den. Som et resultat, det brænder meget varmt og det knitrer. Når det brænder, træets tendens til at spytte ud flammende partikler, som kan forårsage skade. Tar i pine tendens til at coat indersiden af pejse. Da disse egenskaber af fyrretræ ikke gør det gunstig for brænde, er der mange spørgsmål at overveje, hvis du vil bruge det til din pejs.

Sikkerhedsmæssige overvejelser

Høj sap indholdet af fyrretræ gør det farligt. Når sap bliver brændt, det skaber Bie røg, der kan coat indersiden af en pejs, forårsager en eventuel brandfare. Ophobning af indbetalinger til venstre på din skorsten kaldes creosot og det er deponeret gennem træ røg. Det opbygger naturligt i din skorsten, uanset hvilken træ du brænde, men det indeholder også tar. Store mængder af creosot kan komme fra pine, og store mængder skabe betingelser for en skorsten brand.

Teorier/spekulation

Nogle mener, at brænde fyr i pejse er sikker, så længe du rutinemæssigt vedligeholde din pejs og se dit brand. Nogle siger, at ekstra pine sap er som ekstra brændstof til ilden. Det er rigtigt, at en fyr ild brænder meget varmt og så det kan opvarme et hjem hurtigere. Bortset fra denne fordel kræver brændende fyrretræ ansvar. Dem, der brænder fyrretræ tyder på, at en person, der brænder pine skal have sin skorsten rengøres regelmæssigt. Personer, der brænder pine skal også holde nøje øje med deres brande. Hvis en pejs har en lav ulmende brand, vil det medføre tyk røg og en oprustning af creosot. Hvis denne person ejer en ny ren-brænding pejs, kan han måske mindske sværhedsgraden af problemet.

Ekspert indsigt

John Suermann af det amerikanske Department of Energy har anbefalet, at folk ikke brænder pine i pejse på grund af sikkerhedsproblemer. Han anfører, at "det ikke er en god idé at brænde fyr produkter i dit hjem. Pine produkter, på grund af harpiksen i dem, brænde meget varmt... og Trætjære i forbrændingsprodukterne frakker på indersiden af skorstenen, fører til en potentiel brandfare. Kort sagt, brænder ikke fyrretræ træ produkter i din pejs eller i åbne eller beder om store problemer."

Advarsel

Mens regeringen har lavet en stærk anbefaling mod det, brænde nogle mennesker stadig fyr i deres pejse. Dem, der føler det er nødvendigt at brænde fyr skal lytte til forslag af dem, der brænder det regelmæssigt. De burde rense deres skorsten ofte og holde nøje øje med deres brande. Sådanne anbefalinger bør følges, når du brænder alle slags træ.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com