Grøn hortensia planter

March 1

Grøn hortensia planter

Kigge efter grønne hortensia planter og det er tvivlsomt, kan du finde dem. Blomstrende hortensia buske er almindeligt udbredt i haver overalt i USA. Plante hortensia planter i veldrænet, fugtig jord. Hortensia vil tolerere nogle skygge, men alt for meget vil forhindre blomstring. Grøn hortensia planter findes, slags. Find ud af hvordan man får grøn hortensia i haven.

Hvid til grøn

Nogle sorter af hortensia planter har hvide blomster, der bliver grøn, når blomstrer alderen. Glat hortensia, som er hjemmehørende i USA, udstyret med sådanne skiftende blomster. Vælg Annabelle række glat hortensia at få lyse hvide blomster i midsommer, der altid bliver grønne inden for et par uger (tre) af blomstringen.

Lyserøde farver og Blues og grønne nuancer

De fleste hortensia planter producerer blomster i nuancer af pink eller blå. Farven på blomsten er bestemmes af mængden af mineraler i jorden. Svovl skaber blå blomster. Tilsætte kalk til jord for pink blomster. Alle hortensia blomster skifter farve med alderen. Almindeligt, bliver lyserøde og blå blomster grønne tiden, især i varmt vejr. Hvert år, kan en hortensia plante, der normalt blomstrer i pink eller blå opstå et år med grønne blomster. Efter en sæson eller to, blomsterne vil vende tilbage til normal.

Hortensia pleje

For de bedste resultater, placere hortensia planter hvor de vil modtage tidligt om morgenen sollys og skygge i de eftermiddag timer. Selv når fuldt eksponeret for solen, vil hydrangea overleve hvis de får masser af fugt. Beskære hortensia, let og regelmæssigt at holde væksten af busk under kontrol. Holde jorden fugtig, men ikke så våd, at du kan presse vand ud af det med fingrene.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com