Hvordan man dyrker indfødte australske orkidé frø

March 1

Hvordan man dyrker indfødte australske orkidé frø

Australien er hjemsted for 1.200 til 1.400 arter af orkideer. Mange af disse er ikke findes andre steder i verden og er enestående i deres form og vaner. Menneskelige indgreb på vilde levesteder forårsager et fald i antallet af disse interessante planter. En af de måder at spare på orkideer er gennem avl. Orkideer kan formeres på flere måder. Frøformering er en af de mest vanskelige måder, fordi det kræver en specialiseret svampen for spiring. Orkidé spiring tager sterile forhold og en masse tålmodighed. Selv hvis du lykkes, blomst plante sandsynligvis ikke for to til 10 år.

Instruktioner

•Sterilize en arbejdsplads ved at tørre den med en 20-procent blegemiddelopløsning. Oprette en trykkoger med vand nok til at dække babymad. Fordyb krukker, og låget lægges på enheden. Sætte trykkoger på området på en høj varme, indtil det damper. Tillad komfur til damp i 10 minutter, og derefter slukke for varmen. Lad krukker og vand cool naturligt med låget stadig på komfuret.

•Sterilize australske orkidé frø. Placere frøene i ostelærred, Fordyb dem i et minut i en 10-procent blegemiddelopløsning og derefter lægge frøene på en steril overflade at lufttørre.

•Mixing 2 til 3 ounce af rede orkidé medium og 1 ounce af agar i hver baby food krukke. Der tilsættes tilstrækkeligt destilleret vand for at blødgøre den kornede blandingen, indtil det har en gel-lignende konsistens. Lægge låg på babymad og sterilisere dem i trykkoger igen, denne gang i 20 minutter. Mediet vil størkne mere efter det køler.

•SOW den australske orkidé frø på overfladen af det medium, ved hjælp af steriliseret pincet. Udføre dette trin i et lille steriliseret, og ikke lade windows åben eller tillader kæledyr inde. Holde betingelserne så rene som muligt.

•Sæt låg tilbage på krukker og stramme lågene helt. Placer krukker under fluorescerende lys i 12 timer. Australske orkidé frø har lidt at ingen energilagring i modsætning til de fleste andre frø. Det er derfor, de har brug for på agar som levering af mad, mens de spire. Temperaturer i den voksende værelse skal forblive 75 grader Fahrenheit.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com