Vægmaleri ideer til en teenage drengs soveværelse

March 1

Din teenage drengs soveværelse er hans slot, så giv ham et vægmaleri, som han vil nyde. Du kan oprette en scene i et fjerntliggende sted, som han ville elske at udforske. Du kan også få at vide de andre karakterer i hans liv, udover din familie, og overføre dem på væggen i et vægmaleri kan han hjælpe design.

Eventyr

Oprette et vægmaleri fyldt med eventyr for din teenage drengs soveværelse. En snedækkede bjerg kulisse med klatreplanter trekking peak eller en undervands dykning ekspedition er to eksempler på en adventure-relaterede vægmaleri idé. Du kan få klatrere eller dykkere modelleret efter din familie eller i det mindste en, der ligner din søn. Du kan også oprette en Afrikanske ørken landskab som baggrund for en safari vægmaleri, med elefanter, giraffer og lions bugtende omkring et vandhul og geparder jager gazeller i afstanden. Skræddersy vægmaleri til at passe din søns interesser, og forsøge at medtage ham som en del af designet.

Gaming Scene

Overveje en vægmaleri, skildrer tegn fra din teenage drengs favorit videospil for hans soveværelse væg. Super Smash Brothers er en med mange tegn, som du kunne efterligne i et utal af scene valg. Din søn kunne hjælpe dig med at designe vægmaleriet nogen måde, der passer ham, med hans favorit støbt i et scenario, som han forestiller sig. Du kan projicere billeder af de enkelte tegn på væggen, spore dem med en blyant og udfylde med akryl. Bygge baggrund fra farvelægning bog billeder eller billeder du kan udskrive online.

Anime

Hvis din teen dreng i anime, give ham et vægmaleri fyldt med figurer fra hans favorit episode. Som med gaming vægmaleriet, kan du projicere papir billeder på væggen, spore og male dem for at gøre vægmaleriet. Anime figurer er enkle at spore, og du kan finde en overflod af materiale online at vælge fra.

Second Life

Andet liv spillere kan nyde at have deres venner avatarer afbilledet på deres soveværelse vægge i værelser eller scener, der er typiske for den virtuelle verden. Du kan oprette flere forskellige scenarier for denne vægmaleri, hver som om det blev set på en skærm. Line dem op tre på tværs af og tre ned, for at simulere en bank af monitorer.

Space Age

Giv din teen dreng en out-of-denne-verden vægmaleri for hans soveværelse med planeter, galakser, stjerne formationer og andre smukke scener fra dybe rum. NASAs hjemmeside har et Billedgalleri, der skal ses, og du kan hente billeder direkte til din computer, udskrive dem og overføre dem på væggen.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com