Hvordan at reparere en Cement gangbro

March 1

Hvordan at reparere en Cement gangbro

Knækkede og beskadigede cement gangbroer er ikke kun grimme, de kan være farlige. Reparere en gangbro er ikke svært, og skal ikke tage dig alt for lange--selvom du bliver nødt til at give området tørre i et par dage før gå på det. Med dette i tankerne, skal hvis det er muligt du udføre denne reparation i sommer når vejret er varmt og der er mindre chance for regn.

Instruktioner

•Fjern den beskadigede cement af mejsling væk enhver der er løs. Når det er blevet fjernet, brug stålbørste til at løsne nogen skarpe kanter og børste væk debris.

•Pour vand over den knæk at mætte cement omkring det område, du vil reparere. Denne mætning burde forhindre den gamle cement, absorbere vandet fra det nye stof, som ville svække fælles. Sørg for, at alle stående vand har drænet væk før du anvender nogen sammensatte.

•Mix cement sammensatte efter anvisningerne på pakken og Påfør et tyndt lag af blandingen til det beskadigede område. Dette bør ske, før cementen tørrer så at det hjælper til at danne et stærkt bånd.

•Fyld det beskadigede område med cement sammensatte og bruge din murske for at glatte overfladen af cement, og sørg for, at det er plan med det omkringliggende område. Løst dække område med en plastfolie og lad tørre i et par dage.

•Applicer en cement fugemasse til det område, der er blevet repareret og lad det tørre i mindst en dag før gå på den.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com